in , , ,

Új világrend – Minden a terv szerint halad – Lassan rákerül mindenkire a digitális póráz – Globalogazdi dörzsöli a tenyerét

A magyarok sem maradnak ki….

Talán dünnyögj egy új mesét,
fasiszta kommunizmusét
József Attila, 1936.

 

Sajnos, úgy tűnik, mi sem maradunk ki ebből a globális buliból.

Az összeesküvés-hívők le voltak hülyézve, amikor már évekkel ezelőtt erről beszéltek. Később megérkeztek a szándékos hülyék, akik gyíkemberes lekvárral leöntötték a normális gondolatokat és lassan már beszélni sem lehet hasonló Nagy Testvéres dolgokról, mert mindenkit azonnal “legyíkembereztek”. Ez volt a célja a gyíkember elméletnek. A lejáratás. Ügyes.

Évek óta arról beszélnek a Globalizmus témájával foglalkozók, hogy Világkormány közeleg, egyre nagyobb kontroll és tiltás lesz az emberek felett. 2020-2021-re az események rendkívüli módon felgyorsultak, de az igazi globális események 2015-ben kezdődtek. Ezekről fogunk most írni….többé-kevésbé virágnyelven (van rá okunk).

 

2015 – Tömeges bevándoroltatás, hódítás (Európa)

A terv egyik része az elnyomás. Elnyomást nemcsak digitálisan, nemcsak diktatórikus hatalmakkal lehet megvalósítani, hanem pl. az illegális bevándorlás megszervezésével. A hódítók elnyomják az őslakosokat. A részletekbe nem bonyolódunk bele, mindenki keressen rá a Kalergi-terv kifejezésre. Egyébként a Kalergi díjat, az elvégzett munkáért Mutti meg is kapta.

Íme:
EZ Angela Merkel gyomorforgató terve valójában? A Coudenhove-Kalergi terv leleplezése

 

Európa elárasztása, a káosz megteremtése tehát sikeresen elkezdődött. Befejeződni akkor fog, amikor az első kalifátust kikiáltják valamelyik Nyugat-európai országban: pár év.

 

 

2020 – Járványok kora

USA, KÍNA és a jövő – Tényleg nemzetközivé lesz a világ

“Spontán” kitört egy járvány is, amibe gazdaságilag az egész világ megreccsent. Természetesen az események véletlenül épp Kínából indultak és a fő célpont egész véletlenül az USA volt és a Nagy Tervben nem résztvevő amerikai elnök (a szőke, a nevét direkt nem írjuk le.), akit tömeges csalással, erőszakkal, utcai tombolással, anarchiával így-vagy úgy, de a jelek szerint leváltottak. Mivel a Szőke nem volt a terv része, ezért az ő eltávolítása minden pénzt megért, még az is belefért, hogy a madaras közösségi média már több mint 10 milliárd (!) dollárt veszített, mert a Szőkét leszedték a madaras médiából, a részvények meg elkezdtek meredeken zuhanni. A pénz célja a hatalom, ezért minden pénzt megér a digitális elnyomás. Egész jól sikerült. Az amerikai mintát hamarosan kiterjesztik Európára is és itt sem, ahogy az USA-ban sem, senki nem tesz semmit! Talán a lengyelek ismerték fel először a veszélyt és törvénnyel igyekszenek kordában tartani a digitális kommunizmust. Meglátjuk mire mennek.

Bevándorlás, járvány, digitális elnyomás. Véletlen? Aligha. Terv. Minden a terv szerint halad. Néha nagyon átlátszó módszereket használnak. Amerikában már nagyon kilóg a lóláb. A következmények tragikusak és beláthatatlanok lesznek: teljes elnyomás és leszámolások az USA-ban, ez várható most odaát, amit majd természetesen ki fognak terjeszteni Európára és a szabad kormányokra is (pl. lengyel és magyar kormány).

Az irányított bevándorlás és a vírusok terjedése  terjesztése csak egy lehetőség arra, hogy pórázon legyen akár az egész emberiség.

 

Digitális terjeszkedés,  majd elnyomás.

A marketingben “csali”-nak hívják egy termék ingyenes részét, valamilyen szolgáltatást: ilyen csali az ingyenes emailezés, chatelés, stb. A valódi cél az adatgyűjtés, a hatalom kiterjesztése, az emberek megfigyelése, függővé tétele, kordában tartása és a renitensek eltávolítása (pl. ahogy a Szőkével elbántak). Innentől fogva a tiltás és a kirekesztés bármelyik miniszterelnökkel megtehető (meg is fogják tenni.). Addig-addig terjeszkedtek az évek során a közösségi médiák, mígnem a fő hatalmat meg nem szerezték az emberek felett, a világ szinte minden táján. Persze, hogy megszerezték: ezért hozták őket létre. (Leszámítva egy-két nagyobb hatalmat, aki saját közösségi médiát hozott létre, ezzel csökkentve a kitettséget.)

Magyarország sajnos nagyonis zsarolható, a magyar kormány totálisan kitiltható és kirekeszthető bármelyik pillanatban a kommunikációból. Csak figyeljék a 2022-es választásokat. A támogatottakat  (globalista ellenzék) megszórják lájkokkal, a tiltottakat pedig kirekesztik.

Index - Külföld - Nem enyhül a diktatúra Kubában

 

 

Kiszolgáló kormányok hatalomra juttatása a digitális elnyomó gépezettel

A digitális elnyomás része a digitális, globális oltási útlevél is. Az IATA már meg is alkotta a szabványokat, minden készen áll. A Karc FM-ben volt egy interjú egy digitális szakértővel, aki elengedhetetlennek tartotta azt, hogy globális legyen a digitális útlevél, hiszen ha a kormányok külön-külön hozzá létre a maga rendszerüket, akkor abból káosz lesz. Világos. Globalogazdi megköveteli a kötelező digitális útlevél bevezetését, világszerte. Nem kötelező az oltás számos országban, de ha nincs oltási bizonyítványod / útleveled: mész a kukába: nem léphetsz be más országokba, nem utazhatsz, nem szállhatsz fel repülőre, stb. A tiltások tárháza határtalan, ebbe még talán a kormányok bele tudnak szólni, de véleményünk szerint nem sokáig.

Miután világszerte mindenhol elterjedt a teljes megfigyelési / ellenőrzési / szankcionáló digitális rendszer, már csak hatalomra kell juttatni a csicskákat. Az úgynevezett világkormány nem egy kézzelfogható valami lesz, a digitális térben lesz (van) jelen, amit nem tudjuk kik (dehogynem tudjuk) irányítanak.

Aki el akar menekülni a rendszerből és átmegy egy másikba, egy függetlenebb rendszerbe, ott akkor lekapcsolják a szervereket (megtörtént Amerikában). Nem menekülhet senki sem.

 

Borúlátó? Rémisztő? Lehet, de az is rémisztő, hogy ez a valóság és az USA-ban már nagyon durván működik. 

A legnagyobb baj pedig az, hogy a világ nemzetei és a nemzeti kormányok nem tesznek SEMMIT! DE SEMMIT!
Nem védekeznek, nem támadnak, csak tüzet oltanak (pl. beoltják a lakosságot), de arról nem beszélnek, hogy a járványt ki szabadította rá az emberiségre. Nem nyomoz egyetlen hatóság sem, nem kérdőjelezik meg a világot irányító egészségügyi szerveket sem…pedig lenne mit nyomozni.

 

Most írhatnánk valami optimistát, vidámat, de nem tudunk.

Ez vár ránk. Ezzel nézünk szembe.

Ha felkészülsz rá, legalább nem fogsz annyira meglepődni.

 

mindenszo.hu

 

Elindultunk a Telegramon is! Csatlakozz hozzánk!
https://t.me/s/mindenszo

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Orbán jobban tudja menedzselni az országot

Igen, Müller Cecília volt beoltva és nem volt rajta a kupak az injekciós tűn! Mutatjuk a részleteket