in , , ,

Ugyanaz az erő akarja eltávolítani az USA-ban Trumpot, amelyik Orbán Viktort Magyarországon

A Deep State-ről van szó…

Trump látszólag nagy bajban van az USA-ban. Elindult ellene az úgynevezett Impeachment eljárás. Hogy mi az? Kb. ugyanaz, mint amit az EU Magyarország ellen akar elindítani: az a bizonyos 7-es cikkely. Ez filmes nyelvre lefordítva olyan, mint a gonosz Uralkodó 66-os parancsa, melynek hatására galaxis-szerte kiirtják a Jediket.

Képtalálat a következőre: „66-os parancs”

De vissza Trumphoz. Az ellene indult eljárás látszólag miatt bajba került Trump, hiszen még a választások előtt így próbálják őt az elnöki székből elmozdítani. Erre elvileg nincs esély, hiszen a szenátusban republikánus többség van. A libsik (demokraták) azzal sem számolnak, hogy ha valakit politikailag súlyos támadás ér, akkor az adott politikusnak (jelen esetben az amerikai elnöknek) megnövekszik a támogatottsága. Ez történt Trumppal is, elképesztő magasságokban az elnök indexe.

De kik is támadják Trumpot? Látszólag a demokraták. Kik támadják Orbán Viktort? Látszólag a demokratikus ellenzéknek hívott tömörülés. Azonban ezek se nem demokratikusak, se nem ellenzék. Ellenség. És kik támogatják pénzzel, médiával, paripával és fegyverrel ezeket az ellenzékeket? Az a bizonyos Deep State, a háttérben NGO-k garmadája, a liberális média, és az álcivil szervezetek.

Trumpnak és Orbán Viktornak is ugyanaz a dolga: kitartani a végsőkig! Az USA-ban 2020-ban lesz elnökválasztás, és a Deep State retteg attól, hogy ismét Trump nyerhet. Ezért volt szükség az Impeachment eljárásra. Mi, innen csak kitartást és erőt tudunk kívánni az amerikai elnöknek és Orbán Viktornak is!

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Felmentünk a hirklikk.hu-ra, és megnéztük a címlapot – Bár ne tettük volna

Bayer Zsolt: Fekete-Győr és nagymamája beszélgetnek….