in , ,

Tűzfalcsoport: megjelentek a kétes amerikai szervezetek a baloldali tüntetések mögött

NoÁr saját weboldala buktatta le az aktivistát, illetve a mostani baloldali tüntetőket.

 

NoÁr saját weboldala buktatta le az aktivistát, illetve a mostani baloldali tüntetőket. Kiderült, hogyNoÁr ugyanazokkal az amerikai cégekkel dolgozik, amelyek érintettek a dollárbaloldal–botrányban – írja a Tűzfalcsoport blog. 

Korábban a Tűzfalcsoport oldalán már feltárták, hogy mely cég áll noÁr mögött. A noÁr mi vagyunk! Nonprofit Kft. egy Molnár Tímea és Molnár Áron nevére bejegyzett társaság, mely a közhasznúsági jelentés szerint éves szinten 11 millió forintos bevételt termel. Az akkori adatok azt mutatták, hogy 1 főt foglalkoztatott a cég, és csak a tárgyi eszközökbe 131 milliót fektettek, miközben 142 millió forint volt a mérlegfőeszközük. A blog szerzője megjegyzi: mivel NoÁr úgy hivatkozik magára, mint mozgalomra, ezért elég sok kérdést felvet az a tény, hogy az éves beszámoló szerint ennyi pénz áll tárgyi eszközökben.

 

 

 

Arra sem adottválaszt, hogy miért pont azzal az amerikai céggel kezeltetik magyarok (ezreinek?) személyes adatait, amelyik összefüggésben hozható az Amerikából érkezett dollárokkal, illetve hogyan lehetséges az, hogy egy spontánnak tűnő utcai megmozdulásnak olyan komoly előkészületei voltak, mint amire sikerült rábukkannunk

– sorolja fel a kérdéseket a Tűzfalcsoport.

A blog szerzője azt írja: kiderült, hogy az amerikai infrastruktúrát kihasználva a Tanítanék Mozgalom a NoÁr mozgalommal együtt gyűjti az adományokat, építi a weboldalt, petíciózza és szervezi a megmozdulásokat.

A statusztorveny.hu weboldalra beépített szinte összes felhívásés aláírásgyűjtő vagy adományozó felület átvezet arra az oldalra, amelyet a balos kampányban használtak a 4 milliárdos kampánytámogatás leplezéséül.

Szintén NoÁr saját weboldaláról derül ki, hogy kik is az adatkezelésbe bevont további elsődleges, illetve másodlagos adatfeldolgozók. A DatAdat és az Action Network nyomaira leltek itt is. Mindkét szervezet érintett a választások előtt Magyarországra érkező Korányi-féle gyanús amerikai kampánypénzekügyében.

Az Action Network volt egészen konkrétan az a weboldal, amely lebuktatta Korányiékat, hiszen ott derült ki, hogy csupán 11 adományt érkezett be hozzájuk, és mégis sikerült 4 milliárd forinttal megtámogatniuk a baloldal kampányát (a korábban hangoztatott ezres nagyságrendű mikróadományok helyett). Erre a felületre hivatkozott a dollárbaloldal színe-java, hogy itt gyűjtötték Amerikában a magyarországi kampányra szánt pénzeket.

A későbbiekben ugyanez az amerikai „adatakezelő és pénzgyűjtő” weboldal tűnt fel nagyon sok más hazai baloldali tömörülés weblapján is. Kiderült, hogy ez a szervezet infrastrukturális támogatást nyújt olyan kormányellenes szervezeteknek, amelyek rendre tüntetéseket, utcai megmozdulásokat szerveznek.

Ilyen a Tanítanék Mozgalom is, melynek a weboldala szinténtele van zsúfolva Action For Network–os hivatkozásokkal, és amely szervezetet pillanatnyilag NoÁr teljes mellszélességgel és a hálózatával is támogat. Korábban kicsit utánanéztünk a mozgalomnak és csakhamar megtaláltuk Sorost, a CEU-t és a dollárbaloldal kifizetőhelyeit, a Korányi-féle Action Networkot – olvasható a blog legutóbbi bejegyzésében.

(pestisracok.hu)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Svéd hülyék – Svédország kísérleti rakétát indított, ami véletlenül Norvégia területén csapódott be

Nocsak! Állítólag a magyar fiatalokat hergelő Noárt is Amerikából pénzelik!