in ,

Tüttő Kata megmutatta, amije van

Lehullt a lepel

Felhévizy Félix a Balatonnál nyaral. Kertészkedik, kerítést fest, na és természetesen amikor csak teheti, megmártózik a Balaton vizében. De a jól megérdemelt pihenése mellett azért élénkén figyeli a közélet történéseit, és egyik ámulatból esik a másikba. 

 

Ez a nyár talán minden idők legmozgalmasabb és egyben legizgalmasabb nyara. Foci Eb, olimpia, koronavírus utáni bravúros gazdasági újraindulás, nemzeti konzultáció, történelmi léptékű gyermekvédelmi népszavazás-kezdeményezés, na és természetesen a baloldali ellenzék gonoszkodásai és szánalmas vergődése. Akad bőven muníció az újságíróknak, hiszen a téma valóban az utcán hever, ahogy szokták mondani a régi vágású tollforgatók. Ellenzéki szempontból a hét negatív szenzációját Tüttő Kata, Karácsony Gergely helyettese szolgáltatta. A szocik politikusa egy görög luxusszigeten nyaralt. Ez még önmagában nem lenne probléma, hiszen mindenki ott nyaral, ahol akar, illetve ahol a pénztárcája megengedi. Tüttő asszonyságnak pedig jó vastag a pénztárcája, és ezt is nem is rejti véka alá. Sőt immár hencegni is kezdett vele. Úgy érezte, hogy az egész országnak tudnia kell, hogy milyen gazdag, ezért közzétett egy videót arról, ahogy a tenger habjaiból lóháton lovagol ki.

 

Mindez annak fényében különösen álságos és visszataszító, hogy egy baloldali politikusról van szó, amely politikai oldal előszeretettel tündököl a kisemberek megmentőjeként. A Ripost cikkéből az is kiderül, hogy Karácsony Gergely gazdasági ügyekért felelős helyettese a milliomosok kedvenc méregdrága hobbiját választotta. A lap úgy fogalmazott, hogy egy-egy ilyen lovaglás alkalmával úgy kényeztetik a milliomosokat, mintha „királyi fenségek” lennének.

 

Azért ez nem semmi, valljuk be.

 

Tüttő Kata ezzel az urizáló, pökhendi stílussal azt érte el, hogy még a saját szavazói is megütköztek a nagyképűen tálalt fényűző luxus láttán. Miután a politikus észlelte, hogy hatalmas bakot lőtt, leszedte a felvételt. Azt hittük akkor, hogy Kata asszony ezt követően behúzza fülét-farkát és csendben marad. De nem így történt.  Az MSZP-s politikus a 168 Órának adott egy villáminterjút, amelyben nemhogy szánta-bánta volna a baklövését még neki állt feljebb.
Íme néhány megdöbbentő mondat Karácsony Gergely helyettesétől:

” […] Nem gondolom, hogy az emberek zöme ezt problémásnak tartaná. Azonban az állami propagandagépezet igenis botrányt akar belőle csinálni. […] Ugye én ezt a videót Instagramra tettem föl. A saját oldalamra, ahova személyes tartalmakat töltök fel. Hiszen erre van. Megosztani a fényképeket és videókat. Szóval összegezzük, mi is történt. Közpénzből mentem el nyaralni? Nem! Drága volt? Nem! […]”

 

– Tüttő Kata most aztán tényleg megmutatta országnak-világnak, amije van. És itt most nem a pénztárcájának vastagságára és még csak nem is fürdőruhás alakjára gondolok. Most a baloldali politikus, Karácsony Gergely helyettese azt mutatta meg, hogy jó vastag bőr van a képén. Na és persze arra is rávilágított, hogy mennyire álságos, kétszínű és hazug a Gyurcsány Ferenc vezette baloldali ellenzék. Hiszen bort isznak és vizet prédikálnak – vonta le a végső konklúziót Felhévizy Félix, majd úgy döntött, hogy ebben a nagy melegben vesz egy hűsítő fürdőt, majd paripa híján a kissé csúszos falépcsőn szép lassan belépdelt a Balatonba.

 

(Felhévizy Félix, magyarnemzet.hu)

 

Add tovább!

“Megszólalt az ország szélhámosa.” – Mondta ezt a szemkilövető bolgár felesége

A német CSU volt elnöke: Orbán Viktornak több legitimációja van, mint az összes EU-biztosnak együttvéve