in , ,

Tüntetések: Szijjártó Péter leiskolázta a CNN riporterét! Zseniális! Videó

Az álhírgyár mattot kapott

A CNN a szokásos, tévedéseken és szándékos ferdítéseken alapuló liberális maszlaggal próbálta sarokba szorítani Szijjártó Pétert. Végül az álhírgyár kapott mattot.

 

Szijjártó Péter külgazdasági  és külügyminiszter a CNN televíziós csatorna Quest Means Business nevű műsorában szerepelt vendégként szerda este. A műsorban több témáról is szó volt, a műsorvezető rögtön azzal indított, hogy a legutóbbi választásokat elnézve Magyarország kezd hasonlatossá válni a Szovjetunióhoz. Szijjártó Péter erre úgy reagált, hogy a legutóbbi választáson

rekordmértékű, 70 százalékos volt a részvételi arány, és a Fidesz-KDNP mintegy 350 000-rel több voksot szerzett, mint a többi parlamenti ellenzéki párt együttesen.

Mindezt úgy, hogy nyolc éve kormányoz a Fidesz-KDNP pártszövetség, tehát a választók pontosan tudták, miről mondanak véleményt április nyolcadikán.

Szijjártó Péter visszautasította azt is, hogy ez bármennyiben is hasonlatossá tenné Magyarországot a Szovjetunióhoz. Hiszen – emlékeztetett a miniszter – Magyarország negyven éven át küzdött azért, hogy megszabaduljon a szovjetek diktatórikus befolyásától.

A műsorvezető aztán a túlóratörvényről is kérdezte Szijjártó Pétert, nem meglepő módon már a kérdésében is hazudott: a külügyminiszter ugyanis felhívta a figyelmét, hogy a munkavállalók egyéni döntésétől függ az, hogy szeretnének-e többet dolgozni, több pénzért.

A tárcavezető felhívta a figyelmet arra, hogy Szlovákiában szintén 400 túlórát tesz lehetővé a munkavállaló számára a törvény, míg Csehországban 416-ot.

A műsorvezető kitért arra is, hogy miért van az, hogy a Soros-féle szervezetek és az Európai Unió mindig kritikával illeti a magyar kormányt.

Mi szembemegyünk a liberális mainstreammel. Ezt nem tagadjuk. Emiatt rengeteg vádaskodásnak és fake newsnak vagyunk kitéve […], de az egyetlen dolog ami igazán érdekel minket, az a magyar nép véleménye. Ha támogatnak minket, akkor tudjuk, hogy jó irányba haladunk”

– felelte a külgazdasági és külügyminiszter.

(Forisek Ádám, 888.hu)

Szerdán 0, azaz nulla tüntető volt a Kossuth téren

A Belügyminisztérium alaposan helyretette a vandál csürhét védő Amnesty Internationalt