in ,

Hoppá! Trump elnök videóüzenetét várják a zászlóvivők 2O22. szeptember 18-án a Hősök terén | Videó

2O22. szeptember 18-án ismét látható lesz a Nemzet Zászlója az Andrássy úton

2O22. szeptember 18-án ismét látható lesz a Nemzet Zászlója az Andrássy úton. Mint mindig, idén is zászlóvivők jelentkezését várják, akik az https://1848.MagyarTrikolor.hu oldalon regisztrálhatnak.

 

A rendezvény ötletgazdája és szervezője, Szilágyi Ákos kérdésünkre elmondta, hogy idén kiemelt várakozással néznek az esemény elé. Ennek oka, hogy kiutazott az augusztus 4-7 között megtartott, Dallas-i CPAC konferenciára többek között azzal a szándékkal, hogy eljuttassa levelét Trump elnök részére.

Ebben civilként többek között arra kéri az elnököt, hogy küldjön Magyarországnak egy rövid videóüzenetet, amiben köszönti az igazság, a normalitás és nem kevésbé a saját nemzeti identitásuk, zászlajuk mellett töretlenül kiálló magyar nemzetet. Azért kéri Trump elnököt erre az üzenetre, mert az ő civil hangjuk nem jut el Európa polgáraihoz, pedig azzal a szándékkal viszik nemzeti zászlónkat, hogy példát mutassanak Európa nyugati népeinek, akiknél már elveszni látszik a keresztény, nemzeti öntudat. Ennek eredménye, hogy globalista helytartókat engednek saját kormányaikba, akik a jelenlegi végzetes, önpusztító döntéseket hozzák a fejük felett.

Ezek a döntések egész Európát – benne minket is – katasztrófába sodornak. Ennek az üzenetünknek hallhatóvá tételéhez kéri Trump urat. Őt nem fogja úgy ignorálni a nemzetközi média, ahogy azt teszi velünk és a rendezvényünk üzenetével. Ne felejtsük el, hogy mi, magyarok elsőként álltunk ki Trump elnök mellett. Szilágyi szervezte az elnök 2017. január 20-i, beavatási ceremóniájának idejére a Szabadság térre azt a gyűlést, amiről még a New York Times is beszámolt. Az eseményről természetesen a jelenlévők létszámát az igazság kárára „finomítva” tájékoztatott.

https://static.wixstatic.com/media/87a88e_072d41963a374513a4ee3848eb87cc41~mv2.jpg

A Ronald Reagan szobra mellett felállított színpadon több felszólaló közt ott volt Bayer Zsolt is. A közönség egyenes, kivetített videóközvetítésen láthatta a beavatási ceremóniát. Mínusz 11 fok volt, de a több száz ember kitartóan követte az eseményt.

 

A videó itt tekinthető meg:


Az elnöknek írt levelét egyébként személyesen Matt Schlapp-nek adta át, aki nem más, mint a CPAC igazgatója, 2016-ban ő volt Trump elnök kampányfőnöke. Ígéretet kapott tőle, hogy levelét személyesen adja át Trump elnök úrnak. A Matt Schlapp-el készült beszélgetését itt láthatják az érdeklődők:

a videó itt is elérhető:

Az izgalmasnak ígérkező rendezvényre várják a zászlóvivők jelentkezését és minden érdeklődőt.
az https://1848.MagyarTrikolor.hu oldalon.

 

Szilágyi Ákos
Ötletgazda, főszervező

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

Futóbolondok – Jakab Peti: békejobbot kínáltam Márki-Zay Péternek

Ilyen volt a tűzijáték! Augusztus huszadikán minden liberális felsírt – Képek, és videó