in , ,

Trombitás Kristóf: még valamit Bedő-bohóc esetéről

Hiába a nyugati támogatás, tótumfaktumok hada, a politikai kommunikációhoz egyszerűen nem értenek.

„Emlékezhettek, a Momentum felívelő támogatottsága akkor tört meg, amikor berontottak az Origo szerkesztőségébe és rövid úton próbáltak meg Lenin-fiúkként viselkedni. Persze, Fekete-Győr reputációjára az igazi csapás az volt, hogy Marxinál a sajátjai végezték ki, de első döfésnek a szerkesztőségi látogatás bizonyult.

A választók döntő többsége ugyanis nem szereti, ha erőszakot vagy erőszakos viselkedést lát. Ez az, amit amúgy azóta is képtelenek megérteni.

Tegnap pedig a Bedő nevű momentumos tűrhetetlen modorban viselkedett M. Dobos Marianne-nal. Emlékeztek valaha is olyanra, hogy bármelyik kormánypárti képviselő is ilyen módon nyilvánult volna meg Kálmán Olgánál? Nem emlékezhettek, mert az alapvető modortalanság mellett totálisan kontraproduktív is, ha nyilvánosság előtt egy férfi emberkedik, erőfitoktat egy hölggyel szemben. nagyon rossz az optikája, kizárólag visz, bármi is a leosztás.

Nyilván azt találták ki a srácok, hogy majd jól megmutatják a propagandamédiának és egy férfival szemben talán máshogy is esett volna latba – bocs, tesó, Gerhardt Máté oldala, nem kívánok ilyen kellemetlenségeket –, de így fullra lukra futottak.

Ezzel csak annyit mutattak meg, hogy veszekedő gyerekek, akik nagyon be tudnak szólni a fölnőtteknek.

Modorból, de ami ennél is fontosabb, politikai kommunikációból, éleslátásból újabb elégtelen.

 

 

 

(Mandi)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Nyílt levél Dobrev Klárának: erősödik a forint, nagyonis! Miért nem szólal már meg? Nyilatkozzon!

Fidesz: Karácsonyék elszórták a megtakarított pénzt és csődbe vitték Budapestet