in ,

Trombitás Kristóf: hogyan fordulhatott az elő, hogy politikai vezetőknek megfelelő volt, hogy egy NGO több mint 3 milliárd forintot öntsön a kampányukba?

A hazaárulás súlyos fogalom, de most használni kell

„Hasonló ez ahhoz, amikor egy tehetségkutatóban már az első meghallgatáson azt állítják a kedves delikvensről, hogy világszínvonalon énekelt, ilyen hanggal minimum a Scalában van a helye, aztán a következő rostán úgy esik ki, mintha ott sem lett volna. Ha elkoptatjuk a jelzőket, akkor pontosan ott és akkor nem fejtenek ki hatást, ahol és amikor arra a legnagyobb szükség lenne.

Ez a mostani azonban más helyzet. Mert minekutána a Nemzetbiztonsági Bizottság bizonyos minősített iratokat nyilvánosságra hozott, ezúttal tényleg, visszavonhatatlanul és magyarázhatatlanul a hazaárulás árnyéka leng egy sor ember, politikai aktor feje felett. Hogyan fordulhatott az elő, hogy politikai vezetőknek megfelelő volt, hogy egy NGO több mint 3 milliárd forintot öntsön a kampányukba? 3 milliárd forintot! Korányi Dávid, az Action for Democracy vezetőjének – annak a szervezetnek, amely ezt a pénzt a magyarországi felhasználók között szétosztotta – állítása szerint ez az összeg kizárólag diaszpórában élő magyarok adományaiból jött össze. Számoljunk egy kicsit, hogy önök is lássák, mennyire hihetetlen ez! Ha és amennyiben elfogadjuk, hogy ezek valóban mikroadományok, akkor átlagosan 10 ezer forintos adakozásnál – ami lássuk be, azért nyugaton sem annyira aprópénz – 300 ezer ember összefogására van szükség. 300 ezer diaszpórában élő magyarra! Mennyire hihetetlen ilyen szemszögből vizsgálva? Amikor ellenzéki sajtótermékek pár ezer forintos adományokért küzdenek – hogy erre mekkora szükségük van a valóságban, az egy másik cikk témája lehetne -, akkor Korányi Dávid őszintén, apró kuncogás nélkül képes azt állítani, hogy ők a kampányidőszakban jóval több, mint negyedmillió magyartól kaptak adományokat.

És tessék mondani, a választásokon hol maradtak ezek a voksok?”

 

– írja Trombitás Kristóf.

 

  

 

 

 

További híreink:
Puzsér Róbertnek nincs joga megszólalnia a közéletben, amíg elnézést nem kér a budapestiektől – Ezért kéne elnézést kérniAgyhalál: Csintalan Sándor szerint Nagy-Magyarország nem létezett soha – Akkor Csintalan Sándor sem létezikAz EU-s korrupció óta Feriné totál eltűnt – Vajon mi a csicskulás oka? Hova tűnt a bolgár nő?Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmust

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Megszólalt a szélsőbalos Noár: a mi feladatunk az, hogy ez a rendszer megbukjon – A magyaroknak meg az, hogy noÁr kezét lefogjuk

Íme az Orbán-kormány egyik legjobb döntése – Százezreket spórolhatott egy-egy család az intézkedéssel – egy éve van velünk a benzinárstop