in

Trombitás Kristóf: a Telex egy cseh milliárdos propagandalapja

Miért kell újra és újra elhazudni ezt a függetlenség és objektivitás nevezetű bohózatot?

Miért kell újra és újra elhazudni ezt a függetlenség és objektivitás nevezetű bohózatot?

„Vegyük ezt át: a Vasárnap.hu támogatást kap a magyar kormánytól, minekutána kettejük kommunikációja bizonyos stratégiai pontokon azonos. A reakció? Propagandalapot működtet a kormány! Faliújságként használják a portált! A minisztériumokból lediktálják, mit kell mondani, ők pedig megírják! Nézzük tovább. A Telex támogatást kap ettől a bizonyos cseh üzletembertől. A reakció? Teljesen rendben van, így maradhat életben a független média! Szükséges az alamizsna, hogy mindenkoron lehessen másik! Ez az európai szolidaritás a mindennapokban! Önök esetleg észrevesznek némi részrehajlást? Felsejlik önökben, hogy a kettős mérce megint tort ül?

Talán arra gondolhatnak, hogy miután pontosan ugyanaz, ugyanúgy történik mindkét lap esetében, a tiszta ész logikájával szemlélve nem elképzelhető, hogy más és más konklúziót vonhassunk le a megítélését illetően? Teljesen nyilvánvaló, hogy mint mindenben, a heccmédia ebben is hülyének néz minket. Azt hiszik, hogy beadhatják nekünk, hogy homlokegyenest eltérő módon ítéljünk meg egyazon fénytörésbe eső dolgokat.

Miből állna a Telexnek bevallania, hogy igen, azért kapják ezt a pénzt, mert Zdeněk Bakala politikai véleményét nagyrészt lefedi a saját tevékenységük, ezért érthető, hogy hasonlót a hasonló támogatja? Miért kell újra és újra elhazudni ezt a függetlenség és objektivitás nevezetű bohózatot, ami soha, sehol nem létezett? Nincs olyan újságíró, akinek ne lenne véleménye, aki csak úgy létezne a mindenségben, vak szemekkel bolyongana a sötétségben, soha, semmiről sem tudomást véve, nem feldolgozva, világnézetet egyszer sem szülve saját maga részére. Ezt a kamut az Index vezetésével évtizedekig lehetett nyomatni, de a magukra valamit adó balosok is felfedezték már, hogy ezzel a baromsággal csak magukat hozzák kényelmetlen helyzetbe.

Mert ők maximum a tényektől és a valóságtól függetlenek, amikor azt hazudják a képünkbe, hogy ab ovo függetlenek. Ezért én teljes joggal mondhatom, hogy a Telex egy cseh milliárdos propagandalapja, akik pontosan annyit és úgy fütyülnek, ahogy az Zdeněk Bakalának meg magyarországi érdekeltségeinek megfelel. Üdv a klubban, propagandisták!”

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Agyhalál – A magyar zászló még nem fontos – Tibeti zászlókkal küzd a járvány ellen a Momentum alpolgármestere

Orbán Viktor: este tízig kitoljuk a kijárási korlátozást, tovább maradhatnak nyitva a boltok