in , , ,

Trombitás Kristóf: a balos sajtó újfent hazudott a V4-ek együttműködéséről

Történt ugyanis, hogy az együttműködő országok házelnökei találkoztak volna, ám azt mondvacsinált, egyébként hazug okokat emlegetve, a cseh alsóház elnöke lemondta

Történt ugyanis, hogy az együttműködő országok házelnökei találkoztak volna, ám azt mondvacsinált, egyébként hazug okokat emlegetve, a cseh alsóház elnöke lemondta és állítólag a lengyelek sem jelezték ezt követően, hogy részt vennének az összejövetelen. Állítólag.

 

 

„Pár nappal ezelőtt bejárta a hazai, balos sajtót egy baljóslatú hír a V4-eket illetően. Történt ugyanis, hogy az együttműködő országok házelnökei találkoztak volna, ám azt mondvacsinált, egyébként hazug okokat emlegetve, a cseh alsóház elnöke lemondta és állítólag a lengyelek sem jelezték ezt követően, hogy részt vennének az összejövetelen. Állítólag.

A balos sajtó újfent igyekezett ezzel kifejezni abbéli reményét, hogy hátha ezzel szeget üthetnek, ha csak kommunikációs szinten is, a V4-ek nemlétező koporsójába.

Az okát sajnos nem tudom, de példának okáért a baloldali sajtó azzal is mindig felhívja magára a figyelmet, hogy szabályosan örvendeznek rajta, ha vélt vagy valós gondjai akadnak Magyarországnak. Legyenek ezek reputációbéli, gazdasági, politikai vagy egyéb okok. Egyszerűen örvendeznek azon, ha úgy gondolják, éppen valami baj éri a hazájukat, ha az országot jobboldali kormány vezeti. És minekutána ez 12 éve így van, ezért több mint egy évtizede járnak el így.

Nota bene, az egész felvetés – mint az természetesen kiderült – hazugság volt. Erre mindjárt ki is térek részletesebben. Azt ugyanakkor kár titkolni, hogy az elmúlt hónapokban, ha csak az aktuálpolitikai térben is, de valóban akadtak problémák a V4-ek együttműködésével.

Nem tett neki jót az, hogy a Babis-kormány megbukott és egy névleg konzervatívnak is nevezhető –  valójában csak annyira konzervatív, mint ahogy az Bod Péter Ákos és Pálinkás József -, koalíció került Csehországban vezető szerepbe.”

 

– írja Trombitás Kristóf.

  

 

 

 

 

További híreink:
Szijjártó Péter lemosta a képernyőről a francia riportert – Íme a rendkívüli interjú – VideóLegyen világos: az Európai Unió gazdasági háborút folytat Magyarországgal szemben – A cél hazánk és a kormány térdre kényszerítéseA bolgár nő tovább áskálódik a magyarok ellen – Idehaza nem sikerült, így Brüsszelben próbálja legyőzni a Fideszt az ellenzékÍme az Orbán-kormány egyik legjobb döntése – Százezreket spórolhatott egy-egy család az intézkedéssel – egy éve van velünk a benzinárstopTrombitás Kristóf: hogyan fordulhatott az elő, hogy politikai vezetőknek megfelelő volt, hogy egy NGO több mint 3 milliárd forintot öntsön a kampányukba?Megszólalt a szélsőbalos Noár: a mi feladatunk az, hogy ez a rendszer megbukjon – A magyaroknak meg az, hogy noÁr kezét lefogjukBencsik András a magyar légvédelemről: Ukrajna olyan ravaszul bele akarta ugrasztani Lengyelországot a csalánosba, ez a katonai fejlesztés több mint időszerűEz tömény hazaárulás – Drasztikus lépéseket sürgetett Magyarországgal szemben Szabó Tímea az EBESZ fórumánItt a vége! Vénaszájú elbukott – A kormánypártok átvették a budavári önkormányzat irányításátLedöntik a Turul-szobrot, kitiltják a magyar cégeinket, de mi azért küldünk nekik 180 millió EURO-t! Miért is? Mi folyik itt?Szarnak ezek a magyarokra – A magyar városvezetők még mindig várják von der Leyen válaszátHivatalos – Dollárbaloldal: a CIA-ig érnek a szálakBődületes hazaárulás történt – Varga Judit: a magyar baloldal ismét a magyar emberek ellen szavazott az EP-benPhilip véleménye a Böszméről: van egy diszkrét sármja, amikor Gyurcsány mentális betegségekről és nácikról delirálEz ellen tiltakozott Kamu Genya – A Magyar Zene Háza elnyerte az egyik legrangosabb amerikai építészeti díjat

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Békén hagyhatná már Orbán Viktort – Gyurcsány most Orbán Viktort sértegeti – Ez már szánalmas

Lengyel lap: többen ellenzik, de már a jövő héten jöhetnek Magyarországra az uniós források