in , ,

Trágya ellenzék – Gyurcsány teljesen ledobta az ékszíjat a parlamentben – A szemkilövető akarta kioktatni a jobboldalt

Trágya az egész baloldal

Trágya, álságos és hazug ellenzék, a nyomorék baloldal ma ki akarta oktatni a kormánypártokat erkölcsből, emberségből, gyermekvédelemből.

Rögtön az illegálisan építkező Tordai kezdte gyalázni a kormányt, aztán a Gyurcsány folytatta, az a miliárdos, aki tönkretette az országot, az ellene tiltakozók szemeit pedig kilövette az azonosító nélküli rendőreivel.

Ezek jobb, ha nem oktatják ki a Fideszt, sem Orbán Viktort, sem senkit!

Először kezdjük a már jogerősen is bűnöző Varju Lászlóval. Nem takarítják ki a DK soraiból, hiszen bűnösök közt cinkos, aki néma.

 

Gyurcsány pedig a legszarabb alak az elmúlt 30 év történelmében.

 

 

mindenszo.hu

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Komoly figyelmeztetést kapott az ellenzék: mondjanak le azok, akiket erőszakos bűncselekmény miatt ítéltek el

Bognár Zsolt szerint lehet választani: Békemenet jobbról, avagy Hősök téri influenszer dzsembori balról