in ,

Továbbra is nagy sz@rban van a hazaáruló Ujhelyi – Ujhelyi Istvánnak sem sikerült mindenét feltüntetni a vagyonnyilatkozatában

Ez ciki

Minden Ujhelyi Istvánnak sem sikerülhet, hiszen a hosszú évek óta tartó folyamatos harcos kampányolás és osztályharc miatt kissé szétszórttá vált, és valahogy kimaradt a vagyonnyilatkozatából, hogy haszonélvezeti joga is van az örökléssel szerzett nagy értékű badacsonytomaji ingatlanon. A szegény nép nagy barátjának hatalmas házát nehezen lehet felkutatni, azonban a Magyar Hírlap munkatársainak végül sikerült, és részletesen írtak az ügyről. Ujhelyi természetesen támad és kénkövet szór azokra, akik bolygatni merik a lánglelkű szocialista EP-képviselő és kampányfőnök köreit.

 

Ha az ember arról érdeklődik Badacsonytomajon, hogy hol bujkált a terrorista Carlos, akkor készségesen útba igazítják, de ha Ujhelyi házáról érdeklődik, úgy menekülnek előle, mint kisgyermek a mérges gyíktól – írja a Magyar Hírlap. A cikkben szóba kerül, hogy Badacsonytomajon szemügyre vették annak valóságtartalmát, amiről a szegedi üzletember beszélt az ominózus interjúban, s amelynek kapcsán Ujhelyi képviselő úr sajnálatosan nem tartott sajtóbejárást. A Magyar Hírlap munkatársai előtt egyébként már járt a helyszínen a Hír Tv stábja is, amelyről a szegedi önkormányzat lapjában Ujhelyi is megemlékezett. Azt írta:

 

Te mocskos hatalom!! …elküldted nyomozni és fotózni a hazugságörvényben fuldokló propagandistáidat Badacsonytomajba, hogy folytathasd a lejárató kampányt. Odakozmáltál a szőregi házunkról hamisan állított felújítás hazug sztorijába, ezért valami újjal kellett előállni.

A Hírlap kérdéseket is intézett Ujhelyihez, melyet idézünk:

A 2014-es vagyonnyilatkozata, összevetve a rendelkezésünkre álló adatkal, álláspontunk szerint ellentmondást tartalmaz. A Badacsonytomaj 1054 helyrajzi számú 714 nm területű kivett hétvégi ház, udvar megnevezésű, gyermekei tulajdonában álló ingatlanon Önnek a tulajdoni lap szerint haszonélvezeti joga áll fenn 2012 decembere óta. Ezt azonban nem találtuk a vagyonnyilatkozatában. Kérjük, a fentiek vonatkozásában tájékoztatni szíveskedjen!

Válasz még természetesen nem érkezett, a részletes cikket és elemzést elolvashatják ITT.

Forrás: Magyar Hírlap; Fotó: Magyar Hírlap

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hullik a férgese – Az EP választások előtt hullik szét Botka szegedi vezetése!

Döbbenet: Orbán Viktor felpofozására buzdít a Jobbik