in ,

Továbbra is hisztériázik a nyugat – Orosz támadással riogat Boris Johnson és Kanalas Harris is – Nem unják még?

Mire fel ez a hisztéria?

Úgy volt, hogy szerdán támadnak. Aztán az USA elnöke megesküdött, hogy a héten még támadni fog Putyin, és lerohanja Ukrajnát.

Jelen cikkünk írása közben vasárnap délután van, fogadni mernénk, hogy Putyin fél nap múlva sem fog támadni.

Nézzük, mit mondott a CIA:

A CIA közölte, hogy szerdán indulhat az orosz támadás. (Nem indult. A szerk.)

 

Nézzük, mit mondott Biden:

Magyar idő szerint pénteken este 11 körül tartott sajtótájékoztatót az orosz-ukrán válságról Joe Biden amerikai elnök, aki legutóbb, egy nappal korábban arról beszélt, hogy Oroszország minden jel szerint meg fogja támadni Ukrajnát – erre utal szerinte a régióban állomásoztatott haderő, illetve az is, hogy azt gyanítják, hogy Oroszország aktívan dolgozik egy olyan ürügy megalkotásán, melyre hivatkozva támadást indíthatnak. A megszólalás előtt nem sokkal derült ki az is, hogy a Fehér Ház szokatlanul gyorsan arra a hivatalos álláspontra jutott, hogy az oroszok követték el a héten végrehajtott, Ukrajna elleni kibertámadásokat.

Biden a kibertámadásokról nem mondott semmit, azt viszont újfent megerősítette, hogy a rendelkezésre álló információik szerint meg van győződve arról, hogy

Putyin offenzívát fog indítani Ukrajna ellen.

 

Nézzük, mit mondott Kanalas Harris:

Kamala Harris a világ legrangosabb biztonságpolitikai fórumán elmondta, hogy országa továbbra is nyitott az egész Európa biztonságát fenyegető orosz-ukrán konfliktus diplomáciai megoldására.

Ha viszont Oroszország ismét támadásra vetemedik Ukrajna ellen, “gyors, kemény és egységes” gazdasági szankciók következnek, amelyek Oroszország pénzügyi rendszerét és kulcsfontosságú iparágait sújtják

 

 

Nézzük, mit mondott Boris Johnson:

Boris Johnson brit miniszterelnök szerint Oroszország olyan méretű háborút tervezhet Ukrajnában, amilyenre Európában 1945 óta nem volt példa. Johnson a BBC brit közszolgálati televízió vasárnap délelőtti politikai magazinműsorának adott interjút, amelyből a BBC néhány részletet előzetesen közzétett. Arra a kérdésre, hogy továbbra is küszöbönálló veszélynek tekinthető-e az Ukrajna elleni orosz invázió, a brit kormányfő azt mondta, hogy a hírszerzési adatok erre vallanak, “és ezen nincs mit szépíteni”. Hozzátette: ezeknek a terveknek a végrehajtása bizonyos értelemben már meg is kezdődött.


 

 

Csak egyetlen bibi van ezzel az összes hülye nyilatkozattal: Oroszországot, és Putyint egyelőre nem értesítették, hogy ők megtámadják Ukrajnát. A többi stimmel. A hülyeség, a hisztériakeltés, a pánikkeltés, az már megy nyugaton. De abban profik.

Esetleg be kéne fejezni ezt a hisztériakeltést.

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!!

Ki vagy te? Már a piacon kiabálsz az emberekkel? Videó

Bezzeg Csekk Katalin – Donáth Kacsa szerint alig van nálunk olyan család, amelynek ne lennének súlyos megélhetési gondjai