in ,

Tóth Gabi megszólalt a meghurcolásával kapcsolatban: keresztül mentem meghurcoláson, megalázáson, gúnyolódásokon, bélyegzéseken…

Felléphettem ma a zenészeimmel Ferenc Pápa Szentmiséje előtt🙏🏻
Büszkeséggel tölt el! Büszkeséggel mutatom majd meg Hannarózámnak is! Őszintén elmondom majd neki, hogy az ezt megelőző 2 hétben min mentem keresztül, meghurcoláson, megalázáson, gúnyolódásokon, bélyegzéseken… elmondom majd neki, hogy nem adtam fel és a hitem segített ezeken felemelkednem!
Mert ez is csak erősebbé, bátrabbá tett! Elmondom majd neki, hogy ezeknek a gyűlöleteknek köszönhetően, mennyi emberi szeretetet is kaptam és új barátokat, kik a régiek helyére érkeztek! Megannyi kedves és bátorító üzenetet és örömkönnyeket kaptam tőletek a bántások mellett! Győzött a szeretet! Győztünk!! Én drága szerelmem @gabor.krausz köszönöm, hogy a társam vagy és nem engeded el a kezem! Köszönöm a családomnak!
Édesanyámnak, apámnak és testvéremnek, hogy erős hátországként ölelnek a szeretetükkel! Nem tudom mi lenne velem nélkületek!Hálás vagyok mindenkinek , akik támogatnak! Hannarózám! Remélem büszke leszel anyukádra! 🙏🏻
Zenészeim: Gyüdi Léna koboz, vokál
Mészáros Erzsébet Hegedű
Mészáros Vince : brácsa
Gyüdi Sándor: nagybőgő
Csóka Péter: Gitár
Zenei Producer: Szabó Zé
Köszönöm Zének, és Bodor Anikónak, hogy nem engedték el a kezem és mellettem vannak 16 éve!
Köszönöm ezt a gyönyörű és egyedi ruhát @sugarbirdofficial
Köszönöm @nek2021budapest

 

 

(Tóth Gabi, Fb)

 

 

Add tovább!

Orbán Viktor ezt kérte Ferenc Pápától: „Ne hagyja elveszi a keresztény Magyarországot!”

Szijjártó kérdése – Csak egy kérdést tegyünk fel halkan: hányszor is volt pápalátogatás Magyarországon a Gyurcsány-korszakban?