in ,

Totális Facebook cenzúra a mindenszo.hu ellen – 20 perc alatt törlik a szerkesztők privát profiljait – Ezúton kérjük a nemzeti oldal sajtójának a segítségét! Kérjük a nyilvánosság erejét!

elképesztő ez az eljárás

A Facebook megkezdte ellenünk, azaz folytatja a cenzúrázást, ellehetetlenítést, de már egyre durvább módon.

Saját névvel, fotóval regisztrálunk itt a szerkesztőségben, majd a Facebook elkezdi az ellenőrzéseket, telefonszám, fotó, majd a végeredmény: fiók törlés! Sim kártyát is veszünk, ha telefonszámos ellenőrzést kér. Majd képet kér, azt is megküldjük és ezután töröl minket a Facebook teljesen!

Indok nélkül.

A mindenszo.hu munkatársainak munkáját teljesen ellehetetlenítik.

Semmilyen Fb szabályt nem sértünk.
Kommentekben nem káromkodunk, kényes kérdéseket, kényes témákat, szavakat nem írunk le, a regisztráció után, nemes egyszerűséggel kitörlik a Facebookról, kollegálinkat, vagy ellenőrzés kérnek, megadjuk az adatokat, akár személyi igazolványunkat is és utána törlik a Facebook profilt. Így viszont elég nehéz egy Facebook oldalt szerkeszteni és elérni olvasóinkhoz.

Egyelőre küzdünk mint disznó a jégen. A jogi fórumokat keressük, illetve minden jogi segítséget és nyilvánosságot az ügynek szeretnénk kérni. Szívesen veszünk minden segítséget..

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

Tóta W. Árpika beszólt Balog Zoltánnak – Lesenkizte! – A mindenszo.hu pedig válaszol Tóta W.-nek

A mindenszo.hu bezárja kapuit – Kicsinálták az összes kollega privát Facebook fiókját – INDOK NÉLKÜL