in ,

TOTÁL BUKÁS – Kirúgta Havas Henriket az ATV

Vége

z ATV lezárta a belső vizsgálatot Havas Henrik ügyében. Az ATV nem kívánja meghosszabbítani a műsorvezető 2017. december 31-én lejáró szerződését – írta hétfői rendkívüli közleményében a tévécsatorna.

Havas Henrik telefonon azt mondta az Indexnek, hogy nem kommentálja a döntést, szép éveket töltött el az ATV-nél és esze ágában nincs konfrontálódni velük. Arra a kérdésre, hogy ki kezdeményezte a szerződés meg nem hosszabbítását (azaz ő állt-e fel vagy az ATV nem kér belőle), azt válaszolta, hogy „az ATV a megbízó” – írja a hírportál.

A műsorvezetőt azt követően függesztették fel, hogy a televízióban vizsgálat indult zaklatási ügyei miatt. Korábban azt írtuk, hogy a döntésben állítólag meghatározó volt egy 2014-es videó a Hal a tortán adásából, amelyen Görög Zita felháborodva utasítja rendre a mellette ülő Havas Henriket, aki a modell állítása szerint többször hozzáért a combjához. Ezt azonban megelőzte, hogy a Való Világból ismertté vált Baukó Éva bejelentette a Facebookon, hogy nyolc évvel ezelőtt szexuálisan molesztálta őt Havas Henrik. Akkor az ATV vezérigazgatója azt mondta az üggyel kapcsolatban, hogy az erőszak minden fajtáját elutasítják, de egyelőre hivatalos eljárás nem indul a csatornánál, ugyanakkor folyamatosan tájékozódnak az érintettől. Később egy újabb televíziós személyiség, Molnár Anikó is szexuális zaklatással vádolta meg Havas Henriket. Aztán egy üzletasszony mesélte el a TV2 Tények című hírműsorának, hogy erőszakoskodott vele a tévés. Azt mondta, csak azért nem tudta megerőszakolni, mert Havas részeg volt.
(pestisracok.hu)

 

VÉGRE – Elkészült az új magyar busz, erre még az ínyencek is csettinthetnek

Farkasházy Tivadaj folytatja, megint beszólt Orbánnak, közben belerúgott a határon túli magyarokba is