in

Toroczkai otthagyná a Jobbikot, ha koalícióra lépnének egy balliberális párttal

Szerda este, a Polgári Mulatóban beszélgetett Raffay Ernő történész, Nógrády György magyar biztonságpolitikai szakértő, valamint Toroczkai László, a Jobbik alelnöke a migrációs válságról, azon belül is a téma: Újkori háború folyik Európa ellen! címmel.

Szerda este, a Polgári Mulatóban beszélgetett Raffay Ernő történész, Nógrády György magyar biztonságpolitikai szakértő, valamint Toroczkai László, a Jobbik alelnöke a migrációs válságról, azon belül is a téma: Újkori háború folyik Európa ellen! címmel. Az est folyamán az előadók egyetértettek a migráció okozta problémákban, ismertették álláspontjukat a témával kapcsolatban. A PestiSrácok.hu is ellátogatott az eseményre, ahol megtudtuk: Toroczkai László otthagyná alelnöki pozícióját, ha Vona koalícióra lépne bármely balliberális párttal.

A felszólalók hosszasan beszéltek a migrációs hullám okozta negatív hatásokról, Toroczkai László pedig elmondta, szemtanúja lehetett, amint Ásotthalmon (ahol egyébként a radikális jobboldali politikus polgármesteri pozíciót tölt be) 2012-ben egy körülbelül ötven fős “Kongóból érkezett néger törzs” jött át a határon és a két méteres “ébenfekete társaság” elkezdte verni az autója tetejét. Ekkor kezdett el Toroczkai gondolkodni a határzár építésének ötletén, s hozzátette, élete legszebb napja volt, amikor Szijjártó Péter bejelentette, megépül a kerítés. Beszédében kitért arra is, szerinte politikai okokból indult meg a tömeges migráció Brüsszel nyomására, és érdekesnek tartja, milyen gyorsan és szervezetten reagált erre a migráció.

Nehezen tudjuk elképzelni, amint ülnek a kongói dzsungelben ezek a két méteres kigyúrt fiatalemberek, egyszer csak valakinek “lámpa gyulladt a feje felett” és azt mondta: figyeljetek már, menjünk Monakóba! Mire a “törzsfőnök” elmagyarázta mi a különbség Monakó és Monte-Carlo között. Mindezek után valamelyik előkapta az okostelefonját (mert természetesen mindegyiknél van egy) és így szólt társaihoz: van itt egy település, Ásotthalom! Menjünk azon keresztül! Valószínűleg nem így történhetett, ennek ellenére mégis szervezetten érkeztek.

-mondta Toroczkai, s kiemelte: a migránsok többsége egyébként képtelen lenne elhelyezkedni az Európai munkaerőpiacon, és nem is áll szándékában. Szerinte a liberálisok a legnagyobb “tömeggyilkosok”, ha csak azt tekintjük, hány nőt erőszakolnak, gyilkolnak meg évente, és erről csakis a liberális propaganda tehet.

Nem kell magyarázni, miért tűnik összeegyeztethetetlennek a Jobbik alelnöke és Vona Gábor kijelentése, miszerint neki nem számít ki jobboldali, baloldali, konzervatív vagy liberális, ugyanúgy képviselni akar mindenkit.

 

Ennek utánajárva a PestiSrácok.hu megkérdezte Toroczkai Lászlót, hogyan tud Vona nézeteivel azonosulni, mire a következő választ kapta portálunk:

Én magam is számítok az áshotthalmi baloldaliak szavazataira, azt nem tudom hogy meleg van-e vagy maradt-e, szerintem a radiátor az ami meleg, beszéljünk nyíltan, homoszexuálisok. Mindig is azt vallottam, hogy nem vagyok kíváncsi mások szexuális életére, úgy gondolom, nehéz lenne megállapítani kinek milyen aberrációja van. Én a jobbik elnökségi ülésein ülve egyáltalán nem vettem észre azt, hogy olyan nagyon jelentősen megváltozott volna az atmoszféra. Számomra a nemzet az első. Egyébként amikor Vonával komoly konfliktusba kerültem, akkor még Fidesz-ügynöknek is titulálták.

Végezetül feltettük a nagy kérdést: ha tegyük fel, a DK-val létrejönne egy Jobbik koalíció, otthagyná a  jelenlegi alelnöki pozícióját?

IGEN.

Forrás: PestiSrácok.hu, vezető kép: Origo.hu

(pestisracok.hu, Ambrus Petra)

Szégyen és skandalum az EP Lengyelországra vonatkozó döntése, amelyet Magyarország megakadályoz

Apáti Bence: A jövő elkezdődött