in ,

Toroczkai csípőből leiskolázta a Momentumos provokátorokat – Videó!

Megzavarták a Mi Hazánk Mozgalom egyik önkormányzati jelöltbemutató rendezvényét

Megzavarták a Mi Hazánk Mozgalom egyik önkormányzati jelöltbemutató rendezvényét az LMBTQ-közösség aktivistái. Szerintük a Mi Hazánk kirekeszti az LMBTQ-embereket, ami elfogadhatatlan. Toroczkai László pártelnök szerint a “provokátorok agresszív módon támadják a hagyományos értékeket”. Arra is felhívta a figyelmet, hogy az aktivisták a Momentum jelvényét viselték – közölte az M1 Híradó.

A párt egyik polgármesterjelöltjét próbálta bemutatni pénteken a Mi Hazánk Mozgalom. Toroczkai Lászlóék egy nap alatt két jelöltet is állítottak: Kiskunhalason a párt megyei elnöke, Szabadi István, Kecskeméten pedig az ifjúságpolitikai kabinetvezető, Faragó Dániel lett a polgármesterjelölt. Utóbbi egyik programpontjaként arról beszélt, hogy az elmúlt napokban országszerte homoszexuális párokkal kampányoló egyik üdítőitalgyártó óriáscéget a város minden rendezvényéről ki kell tiltani.

 

A program és a jelölt személye azonban nem mindenkinek tetszett. A kecskeméti sajtótájékoztatón váratlanul két aktivista egy szivárványos esernyőt pörgetve sétált el Faragó Dániel mögött, aki már válaszként a mikrofonok előtt üzent vissza az LMBTQ-közösség egyik jelképeként használt szivárványt és az üditőitalt szorongató aktivistáknak.

Faragó Dániel szavait az egyebek mellett momentumos kitűzőket is viselő fiatalok láthatóan magukra vették, és már a sajtótájékoztató közben vitába szálltak a Mi Hazánk képviselőivel.
A párt jelöltjétől többször is azt kérdezték, megválasztása esetén kiállna-e a melegek jogaiért, amire Toroczkai László úgy válaszolt: eszük ágában sincs az LMBTQ-közösséget támogatni.

Az aktivisták azonban a sajtótájékoztató után sem hagyták annyiban az ügyet.

Torockai László végül úgy fogalmazott: a provokáció egyértelműen megmutatta, hogy a Momentum Mozgalom nem a magyar embereket, hanem külföldi erők és nagyvállalatok érdekeit képviseli – közölte az M1 Híradó.

 

(forrás:www.hirado.hu, video: baon.hu)

Hamarosan neki is vége, mint a botnak – Fogy a levegő Botka (Rolex Laci) László körül

És akkor egyszer csak befalazták az MSZP XVIII. kerületi iroda bejáratát – Galéria