in ,

TOP 10 hasonmás | Nem hiszel a szemednek | Annyira hasonlítanak, hogy már ők is összetévesztik magukat

Szinte mindenki találkozott már olyan emberrel, aki hasonlít egy ismerősére, családtagjára.

 

Szinte mindenki találkozott már olyan emberrel, aki hasonlít egy ismerősére, családtagjára. A hasonlóság akkor a legmegdöbbentőbb, ha az “ikertornyok” térben is időben távol állnak egymástól. Amikor pedig egy hírességről van szó, akkor vicces csak igazán a történet. Összeszedtük nektek néhány általatok is jól ismert politikai aktor hasonmását, már csak az a kérdés, kik hasonlítanak “magukra” a legjobban. Írjátok meg kommentben, hogy nektek melyik párosítás tetszett a legjobban!

Amióta létezik internet, az emberek sorra találják meg egymás hasonmásait. Nyolcmilliárd ember él a Földön, nem meglepő, ha néha viszontlátunk bizonyos vonásokat. Most megmutatjuk nektek néhány magyar híresség hazai (vagy éppen külföldi hasonmását), ti pedig eldönthetitek, hogy kik hasonlítanak a leginkább. A félreértések elkerülése végett: a baloldali kép az “eredeti”.

 

LENDVAI ILDIKÓ ÉS NANCY PELOSI

Lendvai Ildikó és Nancy Pelosi

Annak ellenére, hogy egy óceán választja el a két politikust, kísérteties a hasonlóság. Mintha csak egy tojásból keltek volna ki. A külső vonások mellett ideológiailag is nagyon hasonlítanak egymásra. Ha találkoznának, valószínűleg nagyon jól kijönnének egymással (de csak miután rájöttek, hogy melyikük az eredeti).

 

FÁBIÁN TAMÁS ÉS OROSZ ANNA

Fábián Tamás és Orosz Anna

Fábián Tamás, a Telex újságírója jobb napjain kiköpött mása Orosz Annának, a Momentum jelenlegi alelnökének. Kissé alacsonyan csüngő gyümölcs pont őket összehasonlítani, hiszen a magyar közéletben lassan már mindenki elsütötte ezt a poént, a hasonlóság azonban vitathatatlan.

 

 

 DOBREV KLÁRA ÉS SPOCK PARANCSNOK (LEONARD NIMOY)

Dobrev Klára és Spock parancsnok (Leonard Nimoy)

Nem szeretnénk, ha bárki is félreértené, itt szó nincs testszégyenítésről. Eszünk ágában sincs kellemetlen helyzetbe hozni Leonard Nimoyt (de Dorbrev Klárát sem). Annyi történt csupán, hogy a kép láttán csak egy mondatra tudtunk gondolni: “Hosszú és eredményes életet“

 

 

HARGITAI MIKLÓS ÉS BEN STILLER

Hargitai Miklós és Ben Stiller

Hargitai Miklós, a Népszava újságírója bizonyos szögből úgy néz ki, mint Ben Stiller egy három hónapos vegán diéta után. Mielőtt még bárki is megrohamozná a Népszava szerkesztőségét, hogy exkluzív fotót készítsen Ben Stiller magyar hasonmásával, előrebocsájtjuk, hogy a hasonlóság a valóságban nem ennyire szembetűnő.

 

Z. KÁRPÁT DÁNIEL ÉS BELDAR, A CSÚCSFEJ

Z. Kárpát Dániel – Beldar a Csúcsfejek c. filmből

Látszólag minimális a hasonlóság Z. Kárpát Dániel és Beldar között, de aki emlékszik a Csúcsfejek c. sci-fi vígjátékra, az tudja, hogy miben hasonlít még Z. Kárpát Dániel egy idegen bolygó szülöttjére, aki megpróbálta maga mögött hagyni a múltját, de az utolérte őt.

 

NAGY ERVIN ÉS NAGY SÁNDOR NALEKSZ

Nagy Ervin és Nagy Sándor Naleksz

Ezért a képért mi kérünk elnézést. Bár azt mondtuk, a baloldali kép az eredeti, itt elvesztettük a fonalat. Nagy Sándor Naleksz neve sokak számára ismeretlen lehet (okkal). Ő a HírAréna névre keresztelt portál egyik újságírója, akit legtöbbször Molnár F. Árpád “ÉLI” (nem tudjuk, mit jelent) társaságában lehet látni. Nagy Ervin politikailag korrekt színészt valószínűleg nem kell bemutatni. Aki megtalálja a képen a különbséget, kérjük, írja meg kommentben.

 

CSEH KATALIN ÉS MORTICIA ADDAMS

 

Cseh Katalin és Morticia Addams az Addams Familyből

Cseh Katalin minden kétséget kizáróan a Momentum egyik legharciasabb képviselője (még véletlenül sem ügynököt akartunk mondani). A róla készült kép egy videóból lett kiragadva, ahol a szokásosnál is vérfagyasztóbb stílusban adta elő Brüsszel aktuális irányelveit. A közte és Morticia Addams között lévő hasonlóságot egy olvasónk szúrta ki, de állítása szerint nem volt nehéz dolga.

 

 

HAJNAL MIKLÓS ÉS TOMPOS MÁRTON VS PENTATONIX (SCOTT RICHARD HOYING ÉS MITCH GRASSI)

Hajnal Miklós és Tompos Márton VS Pentatonix

Első ránézésre azt hinné az ember, hogy a Pentatonix be akar avatkozni Magyarország belügyeibe, de ha jobban megnézzük a képet, rá kell jönnünk, hogy a Momentum két üdvöskéje ezúttal a zeneiparban próbál szerencsét. Semmi meglepő nincs abban, amikor két ember ennyire hasonlít egymásra. Annál szórakoztatóbb azonban, amikor egymástól független ikonikus duók, párok néznek ki egymás hasonmásaként. A Pentatonix rajongói bizonyára tudják, hogy Scott és Mitch már külön utakon járnak, arról azonban nincs információnk, hogy Hajnal Miklós és Tompos Márton szakítottak volna. Ami azt illeti, arról sem tudunk, hogy valaha egy párt alkottak, de a duók közötti hasonlóság ettől függetlenül elképesztő.

 

 

DEÁK DÁNIEL ÉS MICHAEL PEÑA

Deák Dani és Michael Pena

Elfogulatlanság nélkül állíthatjuk, hogy Deák Dánielt mindenki ismeri, aki egy kicsit is érdeklődik a politika iránt. Fantasztikus elemzéseivel és a Facebookon terjedő tűpontos videóval viszonylag rövid időn belül az ország egyik legismertebb politológusává vált. Bár ez az összeállítás főleg baloldali szereplőket tartalmaz, nem hunyhatunk szemet a Deák Dániel és Michael Peña közötti hasonlóság fölött. Ha pedig még nem követed Deák Dani Facebook-oldalát, IDE KATTINTVA megteheted

KUNHALMI ÁGNES, A KÜLÖNDÍJAS

 

Kunhalmi Ágnes hasonmását sajnos nem találtuk meg, ő azonban büszkén pózol Insta-oldalán a róla készült műalkotással. Állítása szerint Grincsként ábrázolták, mi azonban mást látunk a jó pillanatban elkapott festményen.

Ha tetszett az összeállítás, ne felejtsétek el megosztani a cikket, kommentben pedig írjátok meg, hogy szerintetek ki hasonlít a legjobban “magára”.

 

(Varga Ádám, pestisracok.hu)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TimiKÉM az új évet is gyűlölködéssel kezdte

Távozzon a közéletből! Baranyi Krisztina náci jelszavakat skandál – Ideje lemondani