in ,

Tommy Robinson: a cellám ablakával szemben volt a börtönmecset

Pár napja szabadult a börtönből egy fellebbezésnek köszönhetően Tommy Robinson, angol jobboldali aktivista, aki óvadék letétele után került szabadlábra

Pár napja szabadult a börtönből egy fellebbezésnek köszönhetően Tommy Robinson, angol jobboldali aktivista, aki óvadék letétele után került szabadlábra. Az angol fenegyerek a Fox News, amerikai konzervatív televíziónak adott interjút a rácsok mögött töltött két és fél hónapnyi szenvedésről és emberi jogainak semmibe vételéről. Az esetet nézve úgy tűnik, mintha Anglia a középkor pincebörtönöket idéző világába süllyedt volna vissza, ahol a sokat hangoztatott európai jog nem számít semmit.

 

Ahogy korábban már megírtuk, Tommy Robinsont tizenhárom hónap börtönre ítélték gyorsított eljárásban, mert tudósítani szeretett volna muzulmán erőszakoló bandák bírósági tárgyalásáról. Ez a független brit hatóságok szerint kimerítette a „uszítás és a köznyugalom megzavarásának” fogalmát. Sokan valóban aggódni kezdtek az angol fenegyerek testi épségéért, hiszen sosem rejtette véka alá, hogy helyrehozhatatlan hibának és bűnnek tartja a muszlim bevándorlást, mely óriási méreteket öltött Angliában. Ez pedig Angliában komoly bűn, az egyelőre még többségi fehér angol társadalom jobb, ha nem áll ki jogaiért, mert muzulmánoktól hemzsegő börtönben találhatja magát.

 

Manapság ott tartunk az egykor másokat leigázó gyarmatbirodalom szívében, hogy a vezetés saját angol állampolgárait sújtja a bevándorlókkal szemben. A hallatlan okból történt letartóztatást tehát gyorsított eljárás követte, Tommy Robinson pedig rács mögé került. Már maga az szinte hihetetlen, hogy valaki, aki azért szólal fel, mert a hazájában bevándorló, muzulmán hordák erőszakolnak meg gyerekeket tizenhárom hónap letöltendő büntetést kap, miközben rengeteg elkövető szabadlábon mosolyog, mert őket arra ítélni, amit megérdemelnek, már rasszizmus lenne.

Tommy Robinson két és fél hónapot töltött két börtönben, most pedig kiszabadult és megosztotta az “élményeit” a nagyvilággal. Tucker Carlson műsorában beszélt röviden erről a megalázó és borzasztó időszakról. Robinson kifejtette, hogy két hétig volt egy olyan börtönben, ahol alapvetően nem volt rossz dolga, ránéztek az őrök, biliárdozott, töltötte tisztességgel a büntetését. Ezt követően azonban áthelyezték egy olyan börtönbe, ahol az elítéltek 71 százaléka muzulmán rab volt, ráadásul nagyrészt bűnbandák tagjai.

Magánzárkába került, furfangos módon arra hivatkozva, hogy nehogy baja essen, hiszen több muzulmán banda is a megölésével fenyegetőzött. Egy apró, alagsori zárkát kapott, olyan ablakkal, melyet nem lehetett kinyitni, mert állandóan dobáltak valamit felé. Azonban úgy szervezték meg az elhelyezését, hogy az ablakával szemközt volt a börtönmecset, így csak azt látta a külvilágból. Minden rab az ablaka alatt haladt el,folyamatosan gyümölcsökkel, fekáliával dobálták az ablakot, valamit köpködtek. A zárkában olyan meleg volt, hogy minden egyes nap teljesen csatakosra izzadt és igyekeztek minden kapcsolatát minimálisra csökkenteni a külvilággal.

Vajon most hol voltak az emberi jogokat bőszen követelő aktivisták? Melyik illegális bevándorló kaphatna ilyen elbánást, vagy ha előfordulna ilyen, milyen elemi erejű felháborodást keltene mindez? Az történt, hogy Tommy Robinson nem erőszakos cselekményért kapott börtönbüntetést, mégis egy hírhedt, muszlim bandákat tömörítő börtönbe, erőszakos bűncselekményekért elítélt rabok közé helyezték át. Robinson közel húsz kilót fogyott bő két hónap alatt:

Közel negyven fontot (majdnem 20 kg) fogytam a börtönben. A napi fejadagom egy tonhalkonzerv volt és egy szelet gyümölcs. Pedig állítólag Őfelsége börtönében voltam, nem Guantanamón.

Robinson először beszélt arról, hogy 2012-ben már letartóztatták egyszer öt hónapra, amikor ugyancsak magánzárkába került. Olyan körülmények között tartották, hogy a szabadulása után poszttraumás stresszt állapítottak meg nála, mintha háborús események szemtanúja és résztvevője lett volna.

Tucker Carlson, a Fox News házigazdája  nem értette, hogy miért került ilyen körülmények közé Robinson, miért került ebbe a börtönbe? Megkérdezte tőle – bár költői volt a kérdés – hogy megvert-e valakit, ellopott-e valamit, amiért ezt érdemelte, vagy egyszerűen csak olyasmit mondott, ami nem tetszett az angol kormánynak és hatóságoknak. Robinson ismertette az elfogásának a körülményeit, amikor az erőszakoló bandák tárgyalására ment ki közvetíteni, majd részletezte a bíróságokat megszégyenítő, valódi eljárás nélküli börtönbe vetését.

Az angol jobboldali aktivista kitért arra is, hogy a mainstream média abszolút kiszolgálta azokat, akik börtönbe akarták juttatni, bűnösnek kiáltották ki ítélet nélkül, valamint megpróbálták elmagyarázni a közvéleménynek, hogy miért fontos leültetni Tommy Robinsont. Végül megköszönte mindazoknak, akik kiálltak érte, köztük Tucker Carlsonnak is, de felhívta a figyelmet, hogy:

ebben az országban (Anglia) bárki, aki az iszlámról beszél, aki kritizálni meri az iszlámot, támadásra számíthat minden oldalról. Aki ebbe belemegy, óriási kockázatot vállal.

Jelenleg tehát ilyen az angol jog, ha az ember tabukat mer döntögetni. Érdemes még azt felidézni az interjúból, amikor Robinson elmeséli, hogy egy úgynevezett emberi jogi aktivista érvelt amellett, hogy neki miért kell börtönbe kerülnie. Vajon mire számíthat majd Anglia lakossága a saría jog bevezetését követően?

A teljes interjú itt megnézhető.

Fotó: youtube.com

(forrás: Szabó Gergő, pestisracok.hu)

NEM STADION – Közel nulla energiaigényű új tömböt kap a hűvösvölgyi kórház

Mélyen hallgat a fake news-gyár vezetője az alkalmazottja botrányáról