in ,

Tolvaj Brüsszel – Még az ellenzéki szavazók és a fiatalok szerint is fizetnie kellene Brüsszelnek végre

Tízből hatan, a megkérdezettek 59 százaléka szeretné, hogy Brüsszel ne tartsa tovább vissza a Magyarországot megillető európai forrásokat

Tízből hatan, a megkérdezettek 59 százaléka szeretné, hogy Brüsszel ne tartsa tovább vissza a Magyarországot megillető európai forrásokat – derül ki a Néző­pont Intézet legfrissebb felméréséből. Úgy tűnik, hogy az ellenzéki szavazók harmada, és a fiatalok többsége szerint is ki kellene fizetni hazánknak a nekünk járó uniós pénzeket. 

 

 

Arra a kérdésre, egyetértenek-e azzal, hogy az Európai Unió visszatartja a Magyarországnak megítélt pénzügyi támogatásokat, a magyar választók döntő többsége nemmel válaszolt. Csak egyharmaduk, 33 százalék jelezte, hogy egyetért a brüsszeli eljárással.

A felmérésből kiderült tehát, hogy tulajdonképpen nincs olyan társadalmi csoport, amelynek abszolút többsége egyetértene azzal, hogy a jelenlegi helyzetben Magyarország ne férjen hozzá az uniós pénzekhez. Még a ­18–29 évesek és a felsőfokú végzettségűek köré­ben is a megkérdezettek ötven-ötven százaléka – negyven százalék ellenében – ellenzi az uniós források további visszatartását. 

 

(pestisracok.hu)

  

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!