in ,

Több tiszteletet! Vágó István még csak a táskáját sem cipelhetné Philipnek, mégis beszólt neki

Több tiszteletet Rákay Philipnek!

Vágó “úr”!

Több tiszteletet Rákay Philipnek!

 

Az egykor szebb napokat látott Vágó István, miután belépett a DK-ba, teljesen meghülyült. Ez valami vírus lehet (még a Covidnál is rosszabb!), ami rögtön megtámadja az agysejteket, ahogy belép az illető a DK-ba. A pártba történő belépést követően a beteg agysejtjei valami megmagyarázhatatlan, rohamos pusztulásnak indulnak. Állítólag ez is egy vírus: a vörös vírus.

A DK-ró egyébkéntl van egy mémünk, amiben minden benne van:

 

No, ennyit a DK-ról. De térjünk vissza Vágóra. Vágó Istvánban és Petőfi Sándorban van valami közös: mindkettőről neveztek el hidat (Vágó híd).

Vágó személyeskedő és minősíthetetlen stílusban ment neki Rákay Philipnek. Míg Philipből lett valaki, úgy Vágó eközben egyre lejjebb süllyedt: aki belép a hullarabló, magyarellenes pártba, a DK-ba, nos annál már nincs lejjebb. Vágó István megérkezett a pöcegödör aljára, ahonnan néha kikandikál:

 

Bayer Zsolt fogalmazta meg a legjobban: “A pöcegödör tetején mindig a legnagyobb darabok úsznak legfelül.” Milyen igaz.

Philipet nem kell megvédeni Vágó Istvántól, Philip meg tudja magát védeni, de engedtessék meg az a kijelentés tőlünk, hogy Vágó István még csak arra sem lenne alkalmas, hogy Philip táskáját cipelje.

Erről ennyit.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Itt visszanézhető az Orbán Viktorral készült rendkívüli interjú! Videó

Hullarabló – így kommentálta Bayer Zsolt a gyászkampány mellett érvelő elemző szavait – Videó