in ,

Több tárgyból bukásra áll és iskolába is alig jár a trágár diáktüntető

Az ellenzéki fake news média legújabb sztárja a 18 éves gimnazista Nagy Blanka

Az ellenzéki fake news média legújabb sztárja a 18 éves gimnazista Nagy Blanka, aki azzal érdemelte ki a sikert, hogy az egyik tüntetésen a legalpáribb stílusban, trágárkodva beszélt. Miután iskolája a Facebookon elhatárolódott a stílusától, még sajnálták is egy sort, hogy biztos bántódása esik, ki fogják rúgni. A Ripost mai cikkéből azonban kiderült, hogy ez nem a véleménye vagy szegényes szókincse miatt fenyegeti, hanem azért, mert több tantárgyból bukásra áll (köztük két érettségi tárgyból), és annyi hiányzása van már, ami bőven meghaladja a törvény által lehetővé tett mértéket.

A Ripost információi alapján csak az iskola jóindulatán múlt, hogy még egyáltalán diák maradhat minden idők legtrágárabb diáktüntetője, Nagy Blanka.

Forrás: Ripost

Nagy Blanka arról lett ismert, hogy az egyik ellenzéki megmozduláson random „mocskos fideszezések” után differenciálatlan trágárságözön hagyta el a száját, ami oda futott ki:

Bass.ák jól arcon magukat! 

 

 

Valójában a beszédnek nem ez volt a legkínosabb része, hanem, hogy a 18 éves gimnazistának mennyire primitív a szókincse, amikor éppen nem trágárkodik: utolsó mondatát például a  véglezárásként  szó megalkotásával indította.

Ez persze nem véletlen: a magát máris politikusnak képzelő lány ugyanis nemcsak kerüli az iskolát, de több tantárgyból bukásra is áll. „Iskolájában nem tartják valószínűnek, hogy az immár túlkoros handabandázó egyáltalán le tud majd érettségizni, mivel nagyon pocsék tanuló” – írja a Ripost. Nagy Blanka ugyanis három tárgyból bukásra áll, ráadásul ezek közül kettő érettségi tárgy.

Erről persze a belőle hőst faragni akaró Soros-propagandisták egy szót sem írnak, ahogy arról sem, hogy hiányzásai már végképp meghaladták azt a mértéket, amit a törvény még egyáltalán lehetővé tesz. 

Mindeközben a Soros-média már azt híreszteli, hogy Nagy Blanka felvételizni fog rendező szakra a Színművészetire.

„No de hogyan, ha nincs, és valószínűleg nem is lesz érettségije?” – kérdezi a Ripost.

(forrás:www.origo.hu)

Durván elhasalt az RTL Klub a helyesírás jegén

Még mindig nem stadion – Hónapokon belül 1000 négyzetméteres bölcsődét kap Jászberény