in ,

Tiltakozunk Füssy Angéla rabosítása ellen! Akár 2 évet is kaphat! Most tényleg aggódunk a jogállamiságért!

Hogy fordulhat ez elő?

Jurák Kata adta a hírt közre először, hogy a Pesti Srácok oknyomozó munkatársát, Füssy Angélát rabosították!

 

 

Füssy Angéla a kommentek között reagált:

Mindenkinek köszönöm a támogatást. Nem csuktak le, egyelőre, de tény, hogy akár 2 èvet is kaphatok. De akkor is megérte. Nem igaz, amivel gyanúsítanak.
Hogy nem rágalmaztam, mi sem mutatja jobban, mint az, hogy olyan OBH eljárás indult a cikkeim nyomán, mint előtte soha, osztogattàk a fegyelmiket, három bírót szolgálati bíróság elé állították, Nóvét lefokoztàk, a törvényszék elnökét felmentették. Ilyet korábban újságcikkek hatására nem értünk meg. Egyszóval akármi lesz a vége, akkor is megérte.
Sajnos mivel a “sértett” bíró, nyomozni muszáj volt az ügyészségnek, de meggyanúsítani nem. 10 hónap alatt hozták össze… két ragyogó ügyvédem van: Balsai István és Szalai István, aki a Veszprémi Nyomozó Ügyészség utolsó vezetője volt, de 1,5 éve ügyvéd. Ő ajánlott segítséget és állt ki mellettem, annyira felháborította, ami történik. Többet egyelőre nem árulhatok el, mivel nem tettünk ma vallomást. Ne tudják meg idő előtt, mi van a mi tarsolyukban. De lesz PestiSrácok anyag és PestiTV riport a napokban erről. Köszönet érte a kollégáknak. Önöknek, Nektek pedig köszönet a támogató szavakért és a kiállásért.  – írja Füssy Angéla a Facebookon.

 

Mi pedig tiltakozunk a bírói maffia ellen! Felháborító, hogy 10 év kétharmados Orbán-kormány sem volt elég ahhoz, hogy a hatalom megtisztítsa a bíróságokat ezektől a gazemberektől! Szégyen és gyalázat!

  • Nem látjuk az igazságügyminiszterünk tiltakozását! Egy újságírót vegzálnak! Ébresztő!
  • Nem látjuk a MÚOSZ tiltakozását!
  • Nem látunk senkit, hogy tiltakozna!

ELEGÜNK VAN!

Ennek így rossz vége lesz.

 

 

mindenszo.hu

 

Elindultunk! Csatlakozz hozzánk a Telegramon is!
https://t.me/s/mindenszo

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Nahát: vérbe fagyva találták a Nancy Pelosi irodájába betörő férfit

Na, végre! Fullajtár Andrea felmondott az SZFE-n