in , ,

The New York Times: Magyarország a 12., legjobban átoltott ország a világon

Magyarország ma a világ 13., legjobb átoltottsági mutatóval rendelkező országává vált.

„A baloldal szerint összeomló magyar oltási program hatására

Magyarország ma a világ 13., legjobb átoltottsági mutatóval rendelkező országává vált. Az Európai Unióban pedig már csupán Málta áll előttünk”

– írta közösségi oldalára Orbán Balázs. A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára forrásként a The New York Times vonatkozó cikkét osztotta meg követőivel, melyben egy interaktív világtérképen is nyomon lehet követni az oltás folyamatát.

A bejegyzés közzététele óta egyébként még egy helyet javított Magyarország: a 12. helyre jöttünk fel.

Orbán Balázs felidézte, hogy a Gyurcsány-koalíció a napokban ismét a tökéletes alkalmatlansággal kevert, kivételes rosszindulatról tett tanúbizonyságot.

„A koronavírus-járvány harmadik hullámának elején, két hete még teljes nyitást követeltek, erről ma már leginkább mélyen hallgatnak”

– idézte vissza a korábbi baloldali követeléseket az államtitkár.

„Az idejüket azóta az tölti ki, hogy a baloldali médiával karöltve támadják a futó oltási programot, meg persze tovább beszélgetnek arról a fantom Moderna-vakcináról, ami szerintük minden problémánkat megoldaná, miközben abból az adagból az első darab csak idén decemberben érkezne meg” – mutatott rá egy másik hazugságra Orbán Balázs. Hozzátette: „Mire az a szállítmány megérkezne, rég azzal fognak majd támadni minket, hogy miért rendeltünk ennyi vakcinát…”

„Köszönjük mindenkinek, aki beoltatja magát, s köszönjük mindenkinek a türelmet, hogy elviseli a menetrendszerű baloldali ámokfutást, illetve az átmenetileg visszatérő szigorításokat!” – zárta bejegyzését az államtitkár.

 

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Agyhalál – „Folyamatosan maszk van rajtunk” – mondta Dobrev, majd kiposztolt öt maszk nélküli fotót – Videó

Agyhalál – Jakab egy Telex interjúban megdicsérte saját magát