in ,

TEXIT? Texas már ki akar válni ebből a hazug, csaláson létrejött új rendszerből – Be is következik hamarosan

Texas jó irányba indult

Egy republikánus képviselő terjesztett elő néhány nappal ezelőtt egy törvényjavaslatot egy népszavazás megtartásáról. Ha tényleg arra kerülne sor, a texasiak valószínűleg megszavaznák.

Texas úgy gondolja, hogy az igenis a texasiak belügyeibe való külső beavatkozás, hogyha egy tagállamban a közös elnök megválasztásánál csalnak. – írja a 888.hu.
21 Weird Things You Never Knew About Texas Gallery
74 millió dühös amerikai van most az USA-ban. 74 millió szavazó, aki Trumpra adta voksát. 74 millió igencsak dühös ember, aki látja, hogy a brutális csalások ellenére sem történik semmi, nincs igazságszolgáltatás.
Videók, dokumentumok, eskü alatt történt vallomások, fotók, a csaló választási program ténye, matematikai bizonyítékok, és még ki tudja mennyi bizonyíték van arra, hogy brutális csalással „nyert” Biden november 3-án.
Texas nem először, ki akar válni az USA-ból. A korábbi texasi törekvésekkel szemben most annyi a változás, hogy a helyzet sokkal komolyabb, mint anno.
Mi szurkolunk a texasiaknak. Amennyiben nem sikerül megakadályozni, hogy egy csaló vén demens gazember legyek az USA elnöke, akkor ki kell válni az Amerikai Egyesült Államokból!
Ennyi.
mindenszo.hu
Oszd meg a barátaiddal is!

Hoppá! Még balról is dicsérik Orbánt! Róna Péter: Orbán Viktor egy teljesen vert helyzetből tudott elképesztő eredményt kihozni

Egy igencsak kemény Orbán írás: „Soros György vesztett. Itt lenne az ideje, hogy az európaiak végre hazaküldjék Amerikába.”