in , ,

BRÉKING! – Terroristának tartja a határon túli magyarokat Vadai Ágnes – Ez megengedhetetlen!

Terroristaként és emberkereskedőként említi a határon túli magyarokat a Demokratikus Koalíció alelnöke.

Terroristaként és emberkereskedőként említi a határon túli magyarokat a Demokratikus Koalíció alelnöke. Vadai Ágnes úgy fogalmazott, szerinte az egyszerűsített honosítási eljárással magyar állampolgárrá vált egymillió magyar között legalább ötezer veszélyes bűnöző előtt nyílt meg Magyarország és Európa határa.

A Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma felháborítónak tartja a Gyurcsány-párti politikus kijelentéseit. A testület szerint a DK ismét a nemzet megosztásán dolgozik. 

 

Továbbra is a határon túli magyarok ellen uszít a Demokratikus Koalíció alelnöke. A politikus hétfői közleményében azt írta: az egyszerűsített honosítási eljárással magyar állampolgárrá vált egymillió ember között pedig a legóvatosabb becslés szerint is ötezer terrorista, emberkereskedő és drogdíler előtt nyílt meg Európa határa.

A Vajdaságból származó kollégánk azon kérdésére, hogy őt is terroristának tartja-e, Vadai Ágnes csupán visszakérdezni tudott, hogy beletartozik-e abba az ötezer személybe, akikről kiderült, hogy bűnöző. Az ellenzéki politikus állítja: több ezer olyan személy van, aki magyar állampolgárrá vált, közben pedig magyar felmenője sem volt.

A Kárpát-medencei Magyar Képviselők fóruma elítéli Vadai Ágnes hasonlatát. A testület jobbikos alelnöke szerint  Gyurcsány Ferenc ismét a nemzet megosztásán dolgozik.

Ezt a fajta megosztó, aljas és nemzetellenes politikát támasztja alá az a nyilatkozat is, amit Vadai Ágnes nemrégiben tett

– jelentette ki Szávay István.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a DK szándékosan összekeveri a határon túli magyarságot a bevándorlókkal.

Azt gondoltuk, hogy 2004. december 5-e után mégiscsak kialakult egy nemzeti minimum abban, hogy a külhoni magyarokkal összetartozunk, ehhez képest a DK most több módon támadja őket

– hívta fel rá a figyelmet a kormánypárti politikus.

A 14 évvel ezelőtti népszavazáson Gyurcsány Ferenc a határon túli magyarok állampolgársága ellen kampányolt. Pártja tavaly év végén azért kezdett aláírásgyűjtésbe, hogy a külhoni magyarok ne adhassák le voksukat a hazai választáson.

ECHO TV – A nemzet hangja – Híradó
(Echotv.hu)

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

BRÉKING – Iszlám jelképeket rajzoltak gyanús fiatalok a hóba a Dohány utcában!

Metróbaleset volt, de Sebestyén Balázs közben “fakockázott”, és viccelődött élő adásban