in

Tény: Magyarország az egyetlen hely, ahol válogathatsz az oltások között! Nyugaton azt kapod, amit adnak!

Bizony

Sok külföldön élő magyar azért jön Magyarországra, mert már ők is megkaphatják hazánkban a vakcinát. Sőt, még válogathatnak is, ahogy az itt élő magyarok is!

Néhány ellenpélda: Németországban azt kapsz, amit adnak. Nem válogathatsz!

Talán Svédországban, vagy valamelyik bezzegországban, kb. 10 ezer forintnyi büntetést kell fizetni akkor, ha nem veszed fel az oltást! Igen, büntetést kapsz!

Úgyhogy ezek után senki se nyivákoljon Magyarországon, se ellenzéki politikus, se oltásellenes, meg akárkicsoda, hogy itt milyen szörnyűség uralkodik hazánkban. Meg ne jöjjön az oltásigazolvánnyal se, hogy baromság, és egyebek, mert nyugaton is kell mindenhez oltásigazolvány.

Mindenki nyugodjon le szépen, és vegye tudomásul, hogy az Orbán-kormány sokkal jobban kezeli a világjárványt, mint bármelyik nyugati ország. Egyébként éppen Brüsszelben verik szét lovasrendőrrel meg vízágyúval az oltásellenes megmozdulásokat, míg nálunk csak igazoltatás van, és utólag max. egy kis pénzbüntetés.

 

Ez van!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Aggódunk a telex.hu függetlenségéért – Nyilatkozzon a Telex.hu főszerkesztője, hogy miről tárgyalt Karácsony Gergely volt helyettesével, Dorosz Dáviddal

Pilhál Kamu Geriről: mint annyi minden, a nyelvvizsgája és a PhD-ja is hazugság volt