in ,

Tény: Gyurcsányné és pár(t)ja eddig sem a magyar embereket képviselte Brüsszelben

A Fidesz közleményében azt írta:

Gyurcsányné és pártja eddig sem a magyar embereket képviselte Brüsszelben – így reagált a nagyobbik kormánypárt csütörtökön az MTI-nek arra, hogy a Demokratikus Koalíció leadta az EP-választásra összegyűjtött ajánlásait, mintegy 53 ezret a Nemzeti Választási Irodának. Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője a leadás után tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: a sajtóhírek alapján ők adták le a legtöbb ajánlást, így a Demokratikus Koalíció a pártok közül „talán a legerősebb legitimációjú listát állította”. Úgy fogalmazott: az aláírók nemcsak pártjukat, hanem az erős Európáról szóló programjukat is támogatták.

A Fidesz közleményében azt írta: „Gyurcsányné” és pártja eddig sem a magyar embereket képviselte Brüsszelben, hanem Brüsszelt Magyarországon.

Gyurcsányék minden egyes bevándorláspárti javaslatot megszavaznak az Európai Parlamentben, sőt aktívan részt vesznek a kidolgozásukban – emelte ki a Fidesz. Hozzátette: „ők a bevándorláspárti erők magyarországi képviselői, akik képesek lennének betelepíteni a migránsokat, és feladni Magyarország szuverenitását, nemzeti kultúráját, és biztonságát”.

(magyarnemzet.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá! – A Notre Dame volt főépítésze: “Mégsem baleset volt a tűz?”

Így köszöntötte az egymilliomodik honosított külhoni magyar állampolgárt Gunarason Orbán Viktor (Videóval!)