in , ,

Teljes agyhalál – Trianon alkalmából köszöntötték Gyurcsány elvtársat születésnapja alkalmából a szombathelyi közgyűlésen

Itt van köztünk a régmúlt

Ugye az rendszeresen visszatérő toposz a balliberális oldalon, hogy Orbán Viktor féldiktatúrát, hibrid-rezsimet, autokráciát, hitleri, sztálini diktatúrát épített ki. Mikor melyiket. Levesznek egyet a polcról és akkor jön a papagájkommandó: HIBRIDREZSIM! AUTOKRÁCIA!

A bibi csak annyi, hogy ennek kell legyen valami jele. De nincs. A jobboldaliak tisztelik és szeretik Orbán Viktort, államférfinek (az is) tartják, de nem imádattal, nem áhítattal tekintenek rá, hanem normálisan. Természetesen a libernyák politika és a libernyák lakájmédiája ennek ellenkezőjét próbálja a magyarokkal elhitetni.

Olyankor pedig mélyen hallgat ugyanez a liberális lakájmédia, amikor Gyurcsány Ferencet úgy köszöntik a szombathelyi közgyűlésen, mintha maga a Kedves Vezető látogatott volna ide Észak-Koreából. De nem, ilyenkor hallgat a 444, a 24.hu, a hvg, az RTL klub, mint szar a fűben.

Foglaljuk össze mi történt: Trianon alkalmából (mivel Feri is eme szörnyű napon született) a szombathelyi közgyűlés hivatalosan köszöntötte a 60 éves Gyurcsány Ferencet. Seggnyalás a maxon, szervilizmus a csúcson, bolsevista tempó a köbön.

Szombathelyen Trianonról természetesen egy szó sem esett.

Ezek ők. Ezek ugyanazok.

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Június 4. Mondd el fiaidnak! Videó

Egy délvidéki magyar fiatal rendkívüli üzenete Karácsony Gergelynek