in ,

Teljes agyhalál – Dobreva Klarova bűnözőnek nevezte a köztársasági elnököt, aki ezzel a lendülettel rágalmazásért be is perelte a bolgár nőt

Hatalmas ÖNGÓL!

A köztársasági elnöki hivatal megteszi a megfelelő jogi lépéseket a rágalmazóval, Dobrev Klárával szemben.

Közleményben reagált a Sándor-palota arra, hogy Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője szerdán azt állította egy videóban: Sulyok Tamás köztársasági elnök „egy köztörvényes bűnöző”, aki a 2000-es évek elején ügyvédként közreműködött abban, hogy magyar termőföldek kerüljenek külföldiek kezébe.

Az elnöki hivatal friss közleménye szerint „Dr. Sulyok Tamás köztársasági elnök több mint 10 éve nem gyakorolja ügyvédi hivatását. Ügyvédi tevékenysége során mindenben a hatályos jogszabályoknak és ügyvédi esküjének megfelelően járt el. Dr. Sulyok Tamásnak nincsen takargatnivalója.

Törvénybe ütköző szerződés megkötésében soha nem működött közre.”

A kommünikében arra is kitértek, hogy az államfő „állampolgárként, jogászként, alkotmánybíróként és a testület elnökeként is bízott, és bízik most is a magyar igazságszolgáltatás rendszerében”.

Megteszik a szükséges jogi lépéseket

A Sándor-palota szerint „az államfő a mesterségesen felkorbácsolt politikai hangulat ismeretében nem lepődik meg a személyét ért támadáson, egyúttal az elhangzott rágalmakat a választási kampány részének, mindazonáltal rendkívül tisztességtelennek tartja, és határozottan visszautasítja”.

A köztársasági elnöki hivatal azzal zárta közleményét, hogy

a rágalmazóval szemben megteszi a megfelelő jogi lépéseket”,

vagyis várhatóan pert indítanak Dobrev Klára ellen.

 

(Mandi)

 

Mindenszo.hu kommentár: Dobreva elvtársnő jól beszaladt abba a bizonyos f*szerdőbe!


 

 

„Momentum over” – így tette helyre Orbán Balázs a momentumos Gelencsért

Bognár Zsolt Dobrev Kláráról: a Dobrev Sulyok Tamással kapcsolatos bejelentését figyelő párezres érdeklődéshez képest Magyar hangyapukija mégiscsak egy tornádó