in ,

Tehát nem közgazdász – Hajnal Miklós felügyelőbizottsági elnök a BKK-nál, pedig saját bevallása szerint csak érettségije van

Nincs itt semmi látnivaló

Mindenszo.hu kommentár:

nincs itt kérem semmi látnivaló. Mindenki haladjon tovább! Hazudott, na és? Diplomát hazudott magának? Na és? Következmény, ezeknél? VICC!

 

 


Az ellenzék hegyvidéki jelöltje CV-jében egy idén elkezdett levelező jogász szak mellett „felfüggesztett” oxfordi tanulmányokról számolt be.

Mint arról korábban írtunk, már sajnálja Hajnal Miklós, hogy közgazdászként hivatkozott magára.

A Momentum elnökségi tagja Közgazdászként hivatkozott magára, kiderült, hogy nincs is diplomája, már sajnálja a történteket.

Hajnal Miklós önéletrajza szerint nincs semmilyen felsőfokú végzettsége

A baloldali előválasztásig nem volt kétség afelől, hogy a momentumos politikus közgazdászként száll ringbe a jövő évi választáson Budapest 3. sz. országgyűlési egyéni választókerületében. Azonban egy az előválasztás hivatalos weboldalára feltöltött dokumentum nagy port kavart. Kiderült: Hajnal Miklós önéletrajza szerint nincs semmilyen felsőfokú végzettsége, így közgazdásznak sem nevezhetné magát.

Hajnal CV-jében egy idén elkezdett levelező jogász szak mellett „felfüggesztett” oxfordi tanulmányokról számolt be. Így tehát

a momentumos politikus mindössze egy nemzetközi érettségivel tölti be a BKK Zrt. felügyelőbizottsági elnöki posztját, havi bruttó félmillió (502 200) forintért (lenti kép).

Hajnal Miklós önéletrajzának vonatkozó részletei, melyet az előválasztás honlapjára töltött fel:

Fotók: elovalasztas2021.hu

Hajnal Miklós: Sajnálom, és elnézést kérek, ha bárkit ezzel megbántottam, hogy így hivatkoztam magamra

A Momentum elnökségi tagját legutóbb az Index kérdezte meg végzettsége kapcsán. A portál csütörtökön megjelent „Kibeszélő” című műsorában a politikus kérdésre válaszolva elmondta: „az a része nekem eléggé fáj, hogy engem hazugsággal vádolnak, miközben […] én magam írtam le (Hajnal itt az előválasztási honlapra feltöltött önéletrajzára utal – a szerk.), hogy én felfüggesztettem az egyetemi tanulmányaimat, egyébként most kezdtem az ELTE-n a jogi tanulmányaimat, tehát nem arról van szó, hogy én ne tartanám fontosnak egyébként az élethosszig tartó tanulást, de azért az kicsit méltatlan, hogy ebben azt állítják, hogy én hazudtam volna.”

A politikus hozzátette, „és a közgazdász részre reagálva, én azt a részét egyébként a magam részéről

sajnálom, és elnézést kérek, ha bárkit ezzel megbántottam, hogy így hivatkoztam magamra.

(mandiner.hu)

Add tovább!img class=”alignnone wp-image-58633″ src=”https://mindenszo.hu/wp-content/uploads/2020/08/arrow4_1.jpg” alt=”” width=”99″ height=”72″ />

Nagy a baj – Kamu Geri mindent tagad az ingatlanmutyival kapcsolatban – Videó

Brutális balliberális cenzúra Tapolcán! Bevallottan a témája miatt nem vetítik a Gyurcsány-filmet Tapolcán, hiába van rá kereslet