in , ,

Tegye fel a kezét, aki már nyitott cukrászdát Bécsben!

Senki többet?

Emlékezzünk: 2004. május 1-én léptünk be az EU-ba. Mi a népszavazás előtt meghallgattunk rengeteg előadást, hogy jó lesz-e nekünk az EU, vagy sem. Nem érdekelt sem a jobb, sem a baloldali propaganda, és a balliberális Geszti Péter által készített ócska reklámok sem, amiben úszik egy család a túlpartra, és kérdezik, hogy „Átértünk már?” , meg az aljas plakátokra sem voltunk kíváncsiak, melyeken többek között az volt látható:  „Nyithatunk cukrászdát Bécsben? Igen.”

Osztottunk, szoroztunk, és NEM-el szavaztunk! JÓ NAGY KÖVÉR NEM-MEL! És igazunk lett!

A „zemberek” többsége természetesen azóta sem nyithat Bécsben cukrászdát, mert nincs rá pénzünk. Éves szinten az EU 1000-1500 milliárd Forintot fizet vissza nekünk. Ok. De ki beszél arról, hogy mi mennyit fizetünk be? És kiszámoltuk már, hogy mit jelent a magyar GDP-nek ez az 1000 milliárd Forint a több mint 20 ezer milliárdos éves költségvetéshez képest? Picsafüst!
Igen, az!
De kapunk ismeretlen hatású E10-es benzint, ami tönkreteszi a benzines kocsikat (tapasztalat!), kapunk idióta szabályokat, kapunk Guy Verhofstadtot, Dobrev Klárát, Ujhelyi Istvánt, Sargentinit, Sargentini jelentést, 7-es cikkelyt, fenyegetéseket, migrációt, migrációs nyomást, kötelező kvótát, kioktatást, az együttműködésnek a lehető legkevesebb jelét, és ezernyi agyhalott nyugati, liberális eszmét, keresztényellenességet, migráns-imádatot…

Kell ez nekünk? Megérte? Megérte anyagilag? Megérte eszmeileg? Megérte bármilyen módon?

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Besz*rt a parkolási rendszer Ferencvárosban – Baranyi Krisztina tombol – Napi 10 millió a veszteség! Az adófizetők fizetik!

Bréking! Tragikus hirtelenséggel meghalt Gesztesi Károly