in ,

Táskában hordták el a pénzt: Simicska 4 milliárdot adott a Jobbiknak

z ellenzéki képviselők megvesztegetésére és korrumpálására hatalmas összeget kapott a Jobbik

Az ellenzéki képviselők megvesztegetésére és korrumpálására hatalmas összeget kapott a Jobbik. A pártigazgató és a gazdasági igazgató táskában hordják el a pénzt Simicska irodájából. Fotók!

 

Simicska-pénzben fürdik a Jobbik. A  párt törvénytelen, fekete kasszájának kezelői, Szabó Gábor pártigazgató és Schön Péter gazdasági igazgató, hetente kétszer mennek Simicskához az újabb meg újabb milliókért. Budapesti irodájában, a XI. kerületben, a Radóc utca 8. szám alatt személyesen keresik fel a milliárdost, aki bankkártyákat és tisztára mosott készpénzt ad át nekik – írta a Ripost.

Bizonyítékok állnak rendelkezésre, jobbikos informátorok és fotók tanúsítják, hogy Vona Gábor megbízottai tömött táskákban, hetente több alkalommal viszik el a pénzt Simicskától a Radóc utcai irodából. A milliárdos  hatalmas összeget, vagyonának 10 százalékát, 4 milliárd forintot bocsátott Vona Gábor rendelkezésére.

Az Origóhoz fotókat juttattak el a pénzszállítás műveletéről. Ezek közül a lap most kettőt hozott nyilvánosságra. A képeken jól látszik, amint az iroda udvarára bekanyarodik  Simicska jól ismert fekete Jaguárja. Ezzel érkezik meg minden egyes alkalommal több száz millió forint, amit aztán saját kezűleg visznek el a Jobbik pénztárosai.

EZT IS AJÁNLJUK:

Ebből vesztegetheti meg a Jobbik akár az összes ellenzéki képviselőt, hogy lépjenek vissza az ő javukra. Már hozzá is láttak a sokmilliós megvesztegetésekhez.

Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója és Schön Péter, a párt gazdasági igazgatója hetente több alkalommal, részletekben saját kezűleg, táskában viszik el Simicskától a fekete pénzt!

A táskájukban egy alkalommal kb. 150 millió forint fér el, húszezres bankjegyekben. Bár hétköznapi járókelőnek álcázzák magukat, vastag sapkát húznak a fejükre, a fenti a képen jól felismerhető Szabó Gábor pártigazgató és a Jobbik „főkönyvelője”, Schön Péter.

A lopott pénzből már megkezdték a megvesztegetéseketA cél az, hogy milliókat ajánlva visszalépésre vegyék rá az ellenzéki képviselőket. Csak a Jobbik maradjon meg ezen a térfélen.

Még csak a jéghegy csúcsa, ami Kiskunhalason kiderült, hogy a Jobbik helyi politikusa milliókat ajánlott az LMP-nek, ha visszalépteti a jelöltjét. A megvesztegetési kísérletről bizonyító erejű hangfelvétel is készült!

Gondosan megtervezett országos akcióról van szó, ehhez kellenek Simicska milliárdjai. A korlátlan lehetőségeket biztosító hatalmas összegből bárkit le tudnak fizetni, meg tudnak venni Vonáék.

– Tegyetek ajánlatot, vegyetek meg bárkit, itt a pénz, csak szóljatok! – üzente meg a Jobbik elnöke minden egyes választókörzetbe. Ha kell, készpénzben adják át a helyi politikusoknak az igényelt milliókat.

Vona és Simicska külön térképet és névsort készítette azokról, akiket az elsők között próbálnak megvesztegetni, de előbb-utóbb minden ellenzéki képviselőjelöltnek ajánlatot tesznek

Döntő kérdés lesz az elkövetkező napokban, de akár a választások előtt csak néhány órával, hogy hány MSZP-s, DK-s, LMP-s képviselőjelöltet sikerül megvenni Simicska százmillióiból.

Az sem érdekli a Simicska-pártot, hogy a képviselőjelöltek felvásárlása egyértelműen bűncselekmény, nemcsak a választási szabályokat sérti, de egyértelműen a Büntető törvénykönyvbe ütköző bűntett, konkrétan megvesztegetés, illetve választási csalás, amelynek büntetése akár 8 éves szabadságvesztés is lehet.

A rengeteg pénzből képesek megvesztegetni bárkit, legutóbb például a marcali körzetben, sokakat megdöbbentve, a momentumos Fábián László lépett vissza a jobbikos Steinmetz Ádám javára. Ezt Steinmetz büszkén, hamis mosoly kíséretében maga jelentette be Simicska házi riporternőjének, a havi ötmillióval megfizetett Kálmán Olgának.

A reménytelen helyzetben lévő, gyenge ellenzéket látva akarják megvesztegetni a velük konkuráló jelölteket szerte az országban. Nyomást gyakorolnak rájuk, „belengetik a sokmilliós vesztegetési pénzeket, hogy lépjenek vissza a jobbikosok javára.

Nem feledkeznek el a kisebb pártokról sem, konkrét ajánlatot tettek már a Független Kisgazdapárt megvásárlására is. Ezt a párt alelnöke, Paulina László leplezte le a TV2-nek adott interjújában. Itt is százmilliókkal vesztegetik meg a pártot, ha a kisgazdák visszaléptetik jelöltjüket a Jobbik javára. Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója írásbeli szerződést is aláírt a megvesztegetésről a párt elnökével, Balogh Károllyal! Rögzítették, hogy a pénzt csak akkor utalják, ha a Kisgazdapárt nyilvánosan bejelenti képviselők visszalépését a Jobbik javára.

Közben működik a pénzszivattyú. A Jobbik pénztárosai, Szabó Gábor és Schön Péter bizonyíthatóan hetente többször is mennek Simicskához az újabb és újabb pénzkötegekért…  Amíg csak el nem hordják mind a 4 milliárd forintot…
(faktor.hu)

Nyílt levél cigány honfitársainknak! NE adjátok el szavazataitokat az ellenzéknek! Át fognak verni titeket a választások előtt! Mutatjuk a módszert

Mestertroll hackelt meg egy jobbikos plakátot