in ,

Tarlós is megszólalt: Karácsony kiütötte Pintér Sándort…hát hogyne, én meg a Mike Tysont

A volt főpolgármester szerint arról érdemes beszélni, hogy vannak a Városházán vitatott ügyek.

Fotó: Halász Nóra

Az egykori főpolgármesternek megvan a véleménye a mostani vezetés tevékenységéről, de kijelentette, hogy a botrányos ügyekben konkrét állításokat nem tud megfogalmazni, ugyanis azok az ő ciklusa után keletkeztek – írta az atv.hu. Azt mindenki láthatja, ha csak nem akarja szándékosan szorosan összefogni a szemét, hogy azok az ügyek, amikről most itt szó van, azok sokkal a mi ciklusunk lejárta után keletkeztek – fogalmazott Tarlós István a Városháza eladásának ügyére, illetve a jutalékrendszerben működtetett fővárosi ingatlanmutyira utalva, írja a PestiSrácok. Hozzátették: az egykori városvezető rámutatott, hogy a fővárosi vizsgálóbizottság nem egy komolyan vehető grémium, hiszen azoknak az emberei vannak benne, akiket vizsgálnak.

Külön kiemelte, hogy cinikus módon a bizottságnak fideszes vezetése lett, ami szerinte csupán egy kommunikációs célú fogás, mert a döntéseket ennek ellenére a többségi szavazatokkal döntik majd el, így teljesen lényegtelen az elnök személye.

„Itt amiről érdemes beszélni, hogy vannak a Városházán vitatott ügyek. Arról kell beszélni, hogy hogyan zajlanak ezek az ügyek a Városházán” – fejtette ki Tarlós azon gondolatát, amely szerint ingatlant értékesíteni alapvetően nem lenne bűn.

Most már bizonyos, hogy a főpolgármester úr sorozatosan, heteken keresztül nem mondott igazat

– szögezte le Tarlós István. Karácsony Gergely korábbi nyilatkozatát felidézve pedig, amelyben a főpolgármester azt állította, hogy leordította Pintér Sándor belügyminisztert a kollégáinál tartott házkutatásokat követő telefonbeszélgetésük alkalmával, Tarlós úgy fogalmazott: Karácsony kiütötte Pintér Sándort. Hát hogyne, én meg a Mike Tysont – jegyezte meg Tarlós.

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Hivatalos: Maki elvenné a 13. havi nyugdíjat

Novák Katalin: az utolsó kormányülésem. December 31-ével lemondok a családokért felelős miniszteri tisztségemről, hogy minden erőmmel az előttem álló feladatra készülhessek.