in ,

Támadás a jogállamiság és a demokrácia ellen! Csürhe vonult a Sándor palotához, hogy zaklassák Novák Katalint – EL a kezekkel!

Nézze meg közelebbről őket

Ez támadás a jogállam ellen, támadás az elnök ellen, támadás Novák Katalin ellen, támadás a demokrácia ellen! Kampány van és külföldről most azt találták ki, hogy Novák Katalint kell „kicsinálni”!

 

Nézzék meg ezeket a fejeket, nézzék meg az igazi csürhét:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Micsoda egy undorító, rohadt csürhe.

 

Ez a demokrácia elleni támadás.

 

(fotók: Mandi és Vadhajtások)

 

 

mindenszo.hu

 

 Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

A magyar gazdák is tüntetnek Brüsszel ellen + videók

A gazdák Európa-szerte összefogtak! Elszántak a magyar gazdák, az európai tüntetések sarokba szorítják Brüsszelt