in ,

Talán most megtanulja, hogy kell viselkedni: közel fél évig minimálbért kap büdösszájú Tordai Bence az akciója után

A képviselő arról beszélt, hogy újra megcsinálná parlamenti akcióját.

8,2 millió forintra büntetett Kövér László, amiért megpróbáltam visszaszerezni a budai rendelőknek az elvont milliárdokat!” – számolt be Tordai Bence közösségi oldalán pénteken.

Március elsején kisebb konfliktus alakult ki Tordai Bence párbeszédes képviselő és Varga Mihály pénzügyminiszter között a parlamentben, amikor Tordai egy javaslatuk támogatására akarta rábírni a pénzügyért, és ezt telefonjával akarta rögzíteni. Varga felszólalásában nehezményezte, hogy a Párbeszéd politikusa telefonjával akadályozta a munkáját, és megkérte, hogy a jövőben ne forduljon elő ilyesmi.

Tordai Bence péntek este az ATV Egyenes beszéd című műsorában kérdésre elmondta: „minden alkalmat meg kell ragadni”, bármikor újra megismételné az akciót, amiért a pénzbüntetést kapta. A 8,2 millió forint büntetést a tiszteletdíjból vonják le, a párbeszédes politikus szerint ez azt jelenti, hogy közel fél évig minimálbéren kell élnie. Hozzátette: a választók segítségét kérik, mert nem értenek egyet azzal, hogy „anyagi nyomás alá helyezzék” a Párbeszédet.

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem mi mondtuk – Die Welt: Magyarország Európa-bajnok lett oltásban

De ki a tököm az a Mihalik Enikő?