in ,

Színjáték folyik az Indexnél. Dull Szabolcs hetek óta készül a balhéra, vezető baloldali politikusokkal egyeztetett

Bodolai László szerint a kirúgott főszerkesztő baloldali politikusokkal egyeztetve szándékosan robbantotta szét az Indexet

Nagyon súlyos dolgokat közölt az Index kirúgott főszerkesztőjéről, Dull Szabolcsról egy zárt internetes fórumon Bodolai László, a lapot tulajdonló alapítvány kuratóriumának elnöke. Bodolai szerint Dull üzleti titkokat szivárogtatott ki a konkurenciának, amiért Németországban szíjon vezették volna el a rendőrök, majd vezető baloldali politikusokkal egyeztetve szándékosan szétrobbantotta az Indexet. Bodolai szerint „a konkurencia röhög a markában” – ez utóbbit megerősíti, hogy a 24 főszerkesztője, Pető Péter egy pénteki vezércikkben már bejelentkezett az Index „hagyományainak” folytatására.

Bodolai megdöbbentő írásában azt állítja: Dull Szabolcs egy hónappal korábban tudott arról az úgynevezett Gerényi-tervről, ami miatt a hisztéria június 21-én kitört az Index szerkesztőségében. A kuratórium elnöke szerint egy csütörtöki napon volt az igazgatósági ülés, majd másnap, „pénteken felhívtam Szabolcsot, hogy a GG tervként elhiresült ötlet nincs a napirenden, nyugodjon meg, vasárnap este sörözzünk egyet a szerkesztőség vezetéssel. Azt mondta, OK”. Vasárnap azonban a 24 újságírója olyan üzleti titkokra kérdezett rá Bodolainál, amit csak Dulltól tudhatott.Ilyenért mondjuk Németországban szíjon vezetik el a volt vezetőt a rendőrök, én csak az igazgatóságból raktam ki– írta.

A kuratóriumi elnök azt mondta, ettől kezdve csak titoktartási szerződésekkel mert beszélni a szerkesztőség vezetőivel, mert mindent azonnal elmondtak a 444-nek. Közben a hirdetők elbizonytalanodtak, az Index kasszája kezdett kiürülni.

 

Ezután jönnek a legmegdöbbentőbb állítások:.. befutott több olyan info, hogy Szabolcs rendszeresen egyeztet magas rangú baloldali pártpolitikusokkal. Nekem egyre inkább az volt következtetésem, hogy a valódi cél nem a megegyezés, hanem az index szétrobbantása

Bodolai felkért egy nemzetközi ügyvédi irodát, hogy készítsen egy auditot a vezetői felelősségről. Ennek az lett az eredménye, hogy „Dull semmit sem kockáztat, amíg én a teljes vagyonomat ha fejre áll a cég”.

Ezután rúgta ki a főszerkesztőt, aki erre fellázította a szerkesztőséget. Bodolai következtetése: „Most a konkurencia röhög a markában, a ballib pártok rá próbálják verni Orbánra, ellenem felépített hecckampány folyik, mert hoztam egy olyan munkaügyi döntést, ami nem volt elkerülhető”

 

A teljes bejegyzés:

(origo.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

A Troll sem hatódott meg az Index bomlása miatt! Nem is kell! Videó

Pilhál Tamás: felesleges elsiratni az önként távozó nyolcvan-kilencven kollégát