in ,

Szervusz Gergely! 9 hónapja vagy főpolgármester, tudtad?

Esetleg csinálni kéne valamit…

Szervusz Főpolgármester!

Szeretnénk Neked adni pár tanácsot, hátha megfogadod őket.
Először is szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy Te vagy a főpolgármester! Immáron 8 hónapja! Tarlós István el tud számolni a 10 évével, Te lassan 1 éve „irányítod” Budapestet. Mármint irányítanád, mert helyette konkrétan Facebookozol, de azt serényen! Tudjuk, hogy nem Te írod a bejegyzéseket, mert nem a stílusod, ezt a hülye is látja, de akkor felmerül a kérdés: mi a szart csinálsz, ha még a Facebook bejegyzéseket sem Te készíted? Hm?
Mert a Pesti úti idősotthonban nem csináltál rendet, miattad meghalt 50 ember, vágod? 50 ember meghalt! Felfogtad?

Aztán ott van a Lánchíd. Mindjárt ránk omlik, de Te még mindig SEMMILYEN lépést nem tettél a felújítás érdekében! Sajtótájékoztatókat tartotok, politizáltok, fideszt szidtok, de semmiféle városfejlesztés, városirányítás nem történik!

Aztán itt vannak a felfestett bringasávok. A Bartók Béla útra is tettél, épp a minap közlekedtünk ott, és teljesen  beállt a forgalom, át kellett navigálni egy másik útra, mert miattad teljes a káosz ott is! Meg a körutakon is!

Lassan egy éve „szabadítottad” fel Budapestet, mit fogsz mondani 1 év után? Hogy még mindig egy éve vagy csak főpolgármester, és ezért ne okoljunk Téged semmiért? Ezt fogod mondani? Magyarázkodni fogsz?

Már a saját szavazóid is látják, hogy Te csak egy ócska balfasz vagy, nem főpolgármester.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Az Informátor megmutatta, hogyan lop Karácsony Gergely és csapata – Videó

Mi nem térdelünk le! Videó