in

Szép gesztus! – Terence Hill új filmmel tiszteleg Bud Spencer előtt

Terence Hill filmet forgat, amellyel néhai kollégája és barátja, a 2016-ban elhunyt Bud Spencer előtt akar tisztelegni

Terence Hill filmet forgat, amellyel néhai kollégája és barátja, a 2016-ban elhunyt Bud Spencer előtt akar tisztelegni – közölte csütörtökön az olasz sajtó. A 78 éves Hill maga rendezi a Me ne vado per un po (Egy időre elmegyek) című produkciót, amelyben a főszerepet is eljátssza.

A film egy férfiról szól, aki Harley Davidsonjával  Olaszországból útra kel Spanyolországba, hogy magára találjon

– idézte a rendezőt az Il Messaggero című olasz napilap, hozzátéve, hogy a produkciót tavasszal mutatják be az olasz mozikban.

Senki nem tudhatja, hány napja van még hátra. De annyi tervem van még, hogy inkább nem is gondolok erre

– mondta Terence Hill, aki tizenhat, klasszikussá vált vígjátékban játszott főszerepet Bud Spencerrel. Kollégája és barátja születésének 87. évfordulója előtt egy nappal Terence Hill videóüzenetet küldött a magyar rajongóiknak is, abból az alkalomból, hogy a Corvin Moziban gyűltek össze ünnepelni. Ebben Hill, egy Harley Davidsonon ülve, a spanyolországi Almeriából, egy  üzent, és elmesélte, hogy ugyanott ismerkedtek meg az Isten megbocsát, én nem! című film forgatásán. Ez volt az első közös spagettiwesternjük, amelyet további western vígjátékok követtek, megalapozva az időtlenné vált páros sikerét. A színész Don Matteo című tévésorozatából már a 11. évad fut a RAI műsorán. Hill arról is beszélt, hogy szívesen folytatná a szériát.

Bud Spencer 86 évesen, 2016 júniusában hunyt el Rómában.

MTI

 

(forrás:pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Remek kezdeményezés! – Iskolai étkeztetés – Még több természetes alapanyagot használjanak a közétkeztetésben!

Stoffán György – A primitív oláh akasztani akar…