in ,

Szentesi Zöldi: parizeres Peti, hát ennyit tudsz – Szentesi Zöldi László válaszolt Jakab Péter Facebook-bejegyzésére

Nem ez lenne a dolgod, Parizeres Peti, de hát, ennyit tudsz

„Van lejjebb. Nemrég posztoltam arról, hogy dinnyét eszek, és málnát szedek a kertben a gyerekeknek, megjegyezve, nagyon elszabadultak az árak. És akkor jön a Fidesz egyik fő értelmiségije, vagy mije, Szentesi Zöldi László” – írta keddi bejegyzésében Jakab Péter, melyet mi is szemléztünk. 

Jakab megint robbantotta a parizerbombát, most tejet is iszik, és úgy tesz, mintha ebben az országban csak fideszes evett volna életében pörköltet vagy töltött káposztát”

– kezdte viszontválaszát Szentesi Zöldi László, hozzátéve, hogy amit a Jobbik elnöke művel, az „tiszta dedó”. „Szemben ezzel a magamutogató paprikajancsival, én kitűnően főzök, munkából tartom el magam, tehát a családomnak nap mint nap tisztességes ételeket teremtek elő. Erre nem vagyok büszke, szerintem ez a normális” – fogalmazott a publicista.

Szentesi Zöldi László hozzátette: Magyarországon még az is kiadósan és változatosan ehet, akit nem vet fel a pénz. „A »melós« tehát véletlenül sem Piros Aranyat kajál parizerrel, a termékbemutatót meghagyja a milliomos pártelnöknek, aki persze, szintén nem párizsit eszik párizsival a családjával”.

A publicista szerint „mulatságos, hogy egy ellenzéki pártelnök vacsoracsatát vív velem, az egyszerű publicistával”.

Nem ez lenne a dolgod, Parizeres Peti, de hát, ennyit tudsz”

– írta Szentesi Zöldi László.

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A Momentum igazi arca: Nolimpia és pénzlehúzás

Napi balfék: Cseh Katka, ez ügyes!