in ,

Szentesi Zöldi László: ha Márki-Zay Magyarország miniszterelnöke lesz, elásom magam élve egy erdő közepén

„Szerintem ez az ember, szeretett szülővárosom szomszédságából hóttufa, de – figyelem – defektes is”– írta Facebook-oldalán az újságíró.

Korábban beszámoltunk róla, hogy rendhagyó módon, egy kórházi ágyból tartotta szokásos vasárnap esti videós bejelentkezését Márki-Zay Péter, miután szombat este egy budapesti strandfürdőben balesetet szenvedett, amelynek következtében meg kellett műteni a kezét. A baloldali miniszterelnök-jelölt szerint a 444-en megjelenő, baloldal számára kedvezőtlen kutatás nem is kutatás, az ellenzék pedig egységes, noha tele van árulókkal.

Szentesi Zöldi László közösségi oldalán kommentálta Márki-Zay Péter szavait: „Másfél perces köszönetnyilvánításában nem átallja elmondani, hogy kiért szokott – állítólag – imádkozni, valamint hogy Gyurcsánnyal, Dobrevvel szép magyar jövőt épít, a fideszesek viszont tolvajok. Na, most. Szerintem ez az ember, szeretett szülővárosom szomszédságából hóttufa, de – figyelem – defektes is. Pontosítok: nincs teljesen rendben odafönn, agyközpontilag.” Hozzátette:

„Ha az az ember Magyarország miniszterelnöke lesz, elásom magam élve egy erdő közepén,

társalkodónak odaveszem magam mellé Szalacsi Sándort, hogy kellemesen teljen az utolsó pár perc. Nem. Márki-Zay nagyon nem stimmel.”

 

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Már megint siránkozik! Hihetetlen. Kamu Geri: olyat tettem, amit állítólag nem csinálok

Anonymous bejelentkezett: tíz órányi vágatlan hangfelvételt postáz a Városháza-ügyben nyomozó rendőrségnek