in ,

Szebeni István kifakadt az UEFA szankció miatt: áruló Európa!

Ami Európában folyik, egyszerűen ijesztő

Gyökértelen, anyanyelv nélküli, korrupt, zsarnok, rabszolgatartó, a világot tűzbe borító, milliókat kiirtó országok most szentet játszva ítélkeznek felettünk.

 

Áruló Európa.

Eddig is utáltam az összes érzékenyített nyugati barmot. Lassan visszajön a rizsporos paróka meg a szépségpötty- a férfiaknak. Szélmalomharcnak tűnik, amit vívunk. Az UEFA döntése, hogy zárt kapuk mögött kell játszanunk 3 meccset, nézők nélkül, mert néhány hülye huhogott, elfogadhatatlan. Nem őket zárták ki igazából, hanem apákat, anyákat, gyerekeket.

Az, ami Európában folyik, egyszerűen ijesztő. Gyökértelen, anyanyelv nélküli, korrupt, zsarnok, rabszolgatartó, a világot tűzbe borító, milliókat kiirtó országok most szentet játszva ítélkeznek felettünk. Felettünk, akik 1100 éve vívjuk csatáinkat az örökös elnyomók ellen. Az elnyomás a futballba is begyűrűzött, mint ahogyan mindenhová. Hazaárulók pedig mindig is voltak és lesznek, ezen nincs mit csodálkozni, akik az európai államférfiak szoknyája mögé bújva suttognak. Sebaj!

Én úgy érzem, egyre erősebb újra a magyar, és ez a sok színházi, kockaszemüveges nyugati bohóc már sehol nem lesz, amikor Magyarország még mindig állni, és ragyogni fog.

Ezek csak irigyek. Mindenre, mindenünkre, ami nekik nincs, és sosem volt, vagy sosem lesz. HAZÁJUK.????????

Tanuljátok meg, hogy Mi soha, de soha nem térdelünk le senki előtt, inkább állva meghalunk. Büszke vagyok, hogy magyarnak születhettem, és a világ legcsodálatosabb nyelvét beszélhetem.

Szeretlek, Isten áldjon meg Magyarország!

 

– írja Szebeni István.

 

Add tovább!

Agyhalál – Ezek gazemberek: mozgáskorlátozottak helyén parkolt Karácsony Gergely szolgálati autója

Földi László: nehéz küzdeni az operatív megoldások ellen, de ki kell tartani