in , , ,

Szargentini Magyarország-ellenes posztja nagy felháborodást váltott ki

Kapott egy kicsit

Judith Sargentini, európai parlamenti képviselő a Soros-jelentésről szóló, brüsszeli vitát követően közösségi oldalán szállt bele a magyar kormányba.

 

A Soros-párti politikust kérték fel a feladatra, hogy készítsen különjelentést Magyarországról – írja az Origo. Sargentini örömmel vállalta a feladatot és két lábbal szállt bele Magyarországba, pechjére ez közel sem tetszett mindenkinek. Közösségi oldalán a magyar kormányt és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert ekézte, amire sorra jöttek a magyar, angol és német nyelvű hozzászólások Magyarország mellett.

Íme néhány ezek közül:

Drága Hölgyem! Ne erőlködjön, nem fog sikerülni a magyar kormányt megbuktatni, foglalkozzon saját hazájával, és ne keverje a fekáliát!!!”

„Sargentini! Hölgyem! Ön ugye itt élt az országunkban, és véleményeket gyűjtött a vidéki, illetve nagyvárosi magyar emberektől? Mi ezt választottuk, ezt tartsák tiszteletben! Mi nem vagyunk liberálisak, a mi országunk nemzeti konzervatív! Ön csak a nagyhatalmi érdekeket szeretné kiszolgálni, de mi ezt nem fogjuk hagyni!

Magyarország nem lesz az önhöz hasonló elvetemült liberálisok rabszolgája!”

– írták a felhasználók a politikus posztja alá.

 

Szégyellje magát Sargentini asszonyság , hogy a saját és Európa nemzeteit elárulja ! Magyarországról meg ne hazudozzon, mert egy szó sem igaz, amit a jelentésében írt ! Nekünk Magyaroknak ez így nagyon megfelelő, úgy hogy fejezze be az áskálódást ! Remélem jövőre nem fog abban a székben üldögélni és hazugságokat gyártani!

Kérjen bocsánatot a magyar emberektől!!”

„Sötét időket és diktatúrákat idéz az önök működése és ténykedése! Senki nem választotta arra a posztra, hogy mindenféle baromságot terjesszen országunkról. Jó lenne ha végre saját házuk táján néznének szét, ahol tényleg sárba tiporják a szólás és vélemény szabadságot!”

„Ön hölgyem Európai nemzetek ÁRULÓJA!! Menjen és vegyüljön a migrálásaival de ne hazudjon rólunk!! Magyarországon demokrácia van nem úgy mint az Önök szövetségében!!!”

„1956-ban a magyar emberek az orosz hadsereggel szálltak szembe, gondolod tőled fogunk megijedni!? Nem kérünk semmilyen elnyomásból. Mi magyarok tudjuk hogyan akarunk élni! Nem kell neked megmondani Brüsszelből!”

„Ön kedves asszonyom mikor Magyarországon járt a Soros által finanszírozott NGO-kat látogatta meg. Én is egy magyar NGO-nak a vezetője vagyok, ha legközelebb jön, keressen meg, és megmutatom önnek miként gondolkodik a magyar ember kinek több százéves álma volt a szabadság. Várom jelentkezését!”

„Nálunk demokratikus úton történt a szavazás, a magyar nép többsége döntött. A családban is mi döntünk, nem a szomszéd, főleg, ha nekünk az a jó, ami felett döntünk.”

„Sargentini Asszony! Lehet, hogy nincs is tudatában, hogy marhaságokat hordott össze Magyarországról? Mi nagyszerűen érezzük itt magunkat, s nagyon kérem, ne oktasson bennünket demokráciáról, jogállamiságról, mert nem az óvónőnk. Szégyellje magát! Bizakodom abban, hogy 2019 elsöpri Önt is, meg az európai lakosságot kicserélni akarókat.”

„Nem kérünk a jelentéséből, Magyarországon demokrácia van, hagyja békén a Hazánkat! Nem azért léptünk be az unióba anno, hogy külföldről diktáljanak nekünk… Szovjetunió = Európai Unió.”

(forrás: Tóth Dalma, 888.hu)

Különböző képek Sargentiniről – Sargetini különböző módokon néz ki a fejéből (galéria) – Mutatjuk

Kovács László elvtárs megszólalt: A pártvezetés alkalmatlansága okozta a választási vereséget