in , ,

Szardzsentini! Be ne tegye azt a koszos lábát többé Magyarországra!

Kívül tágasabb!

Az meglehet, hogy az Ön igaztalan, hazug, mocskos kis jelentésének elfogadása áldásos hatást váltott ki Niedermüller Péternél, Ujhelyi Istvánnál Szanyi Tibornál és Jávor Benedeknél, meg a hazai ellenzéknél,  de a „maradék” tízmillió magyarnál aligha.

Sőt, az is meglehet, hogy a kinyomtatott Szardzsentini jelentés képzeletbeli oltára körül most sikongatva, közösen a nadrágjukba élveznek a fent említett hazaárulók. Ez legyen az ő perverziójuk.

Fel szeretném hívni az Ön figyelmét arra a tényre, hogy a magyarok nem igazán tűrik az olyan külföldi (a hazait sem) gazembereket, akik szánt szándékkal, hazugságok, koholt vádak alapján próbálják Magyarországot tönkretenni, bevándorlókkal elárasztani.

A magukfajta lelketlen, aljas gazembereknek volt köszönhető a Trianoni diktátum. Egy párszor már megtanultuk a nagyhatalmaktól a leckét, nem kérünk több kioktatást. A mi hátunkon nem lehet úgy fát vágni, mint az agymosott németekén. Ezt jól jegyezze meg!

Szóval egy jótanács tőlünk, ha már annyi mindent összehazudozott a jelentésében, akkor mi most igazodunk hozzá, hiszen teljesen mindegy mit mondunk, vagy teszünk, ugyanúgy el akarják ítélni hazánkat.
Tehát a jótanácsunk Önnek: Be ne merje tenni azt a mocskos lábát Magyarországra!

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg publicisztikánkat, küzdjünk együtt a liberális médiaterror ellen!

Bayer Zsolt – A PC hullarablók

Megint primitív, bunkó módon viselkedett a miniszterelnökkel Tordai Bence – Mutatjuk (videó)