in ,

Szakács Árpád – A magyar balliberális oldal mindig hazaárulóbb volt a hazaárulóknál

Román nagykövetnek Szabó Tímeát!

Ma megsüvegelendő módon tette helyre Szijjártó Péter külügyminiszter Szabó Tímea ellenzéki képviselő legfontosabb szövetségesét, a román nagykövetet. Mint fogalmazott: „Szabó Tímea szerint tehát baj, hogy az erdélyi és székelyföldi magyarok maszkokat és védőruhákat kaptak az anyaországtól. A román nagykövetnek pedig tetszik, hogy vannak pártok a magyar országgyűlésben, amelyek így gondolkodnak. Megdöbbentő a román nagykövet nyilvánvalóan hazug hisztériakeltése, de ennél sokkal szégyenteljesebb az, hogy a magyar ellenzék és a román nagykövet közös platformra kerültek a határon túli magyarokkal szemben”.

Csak annyi pontosítás: nem kerültek egy platformra, ott voltak eddig is. 2002-ben Budapesten ünnepelték a románokkal a balliberális magyar pártok Erdély elcsatolását, a Momentum Mozgalom nemrég egy román nacionalista párt kampányát segítette, szemben az RMDSZ-szel és még sorolhatnánk… De elég, ha csak a történelmi múltra tekintünk vissza, láthatjuk: a románok politikusai mindig nácibbak voltak a náciknál, köpönyegforgatóbbak a köpönyegforgatóknál, tolvajabbak a rablóknál. A magyar balliberális oldal pedig mindig hazaárulóbb volt a hazaárulóknál, internacionalistább az internacionalistáknál, magyargyűlölőbb a magyargyűlölőknél. Micsoda szimbiózis, összetartozik, mint zsák és a foltja.

Szóval: ennyi közös vonás után nem csoda, hogy Szabó Tímea ügyére a román nagykövet rácsapott – hogy szépen fogalmazzak –, mint gyöngytyúk a kavicsra. De ne aggódjanak, megeszik ezek a kavicsot is, a balkáni román politika gyomra mindenhez hozzá van szokva.

A román diplomáciában tényleg sok fontos és okos szakértő tevékenykedik. Viszont ennyi értékes embert felesleges egy városban, Budapesten tartani, így kedves szomszédunk igazán kinevezhetné román nagykövetnek Szabó Tímeát, keresve sem találnának jobb embert érdekeik védelmére.

 

(Szakács Árpád, magyarnemzet.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Hoppá! 10 gépkocsit adományozott az MVM Csoport az Országos Mentőszolgálatnak

Látványos kisfilm Orbán Viktor elmúlt 10 évéről – Videó