in ,

Szabó Tímeát megszállhatta a gonosz! Mondjunk érte egy Miatyánkot! Más megoldás nincs.

A gonoszt ki kell űzni!

Nagyon sokat gondolkodtunk azon, hogy vajon mitől gyűlölködik ennyit egy édesanya? Gyermeke van, akit elvileg szeretettel kéne nevelnie.

Nem értjük hát Szabó Tímea gyűlölködését. Tény, hogy rettentő rusnya, amikor gyűlölködik, ordibál, kiabál. Lelke kiül az arcára. És a lelke gonosz. De mitől gonosz? Nem értettünk semmit, mitől ilyenek egyes ellenzéki képviselők. Majd hirtelen megvilágosodtunk. Szabó Tímeát megszállhatta a Gonosz! A Gonosz kiűzésére pedig semmilyen kormánypárti politikai szólam nem hat! Sem a jog, semmi! Szabó Tímeáért csak egyetlen egy dolgot lehet tenni! Imádkozni, sokat, sok-sok ima a lelkéért, csakis az ima képes kiűzni a lelkéből a gonoszt!

Magyarok! Mentsük meg Szabó Tímea lelkét! Imára fel! Mindenki, ahogy elolvasta cikkünket, mondjon el érte egy Miatyánkot!

Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved; jöjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma; és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké.

Ámen.

 

 

Könyörgésünket erősítsük meg egy Szent Mihály imával is:

Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Amen.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Orbán Viktor rendhagyó írása a Magyar Nemzetben!

Putyin nem sokat vacakol: Moszkva nem engedi meg a külső beavatkozást a parlamenti választásokba