in ,

Szabó Tímea hivatalosan is a nők szégyene…

Hadházy performansza elnyomta Timcsikét

Amennyiben még nem láttak eltorzult pofával üvöltöző, gyűlölködő embert, nézzenek rá Szabó Tímeára! Egyébként kinézetben és képességben is hasonlít Szél Bernadettre. Egy kutya. Ugyanazon globalogazdi kölkei mindketten.

Hadházy Ákos lófaszozása mindent vitt, ezért Szabó Tímea napirend előtti felszólalása a közvéleményben nem vált érdekessé, pedig megérne pár misét. Mondandója szinte nem is lenne érdekes, hiszen minden egyes alkalommal eltorzult fejjel és lélekkel üvöltözik olyan szintű baromságokat a Parlamentben, ami egyáltalán nem való a ház méltóságához.

Férfiszemmel pedig egyik kollégánk azt mondta:

Ezt a nőt még bottal sem piszkálnám meg.

 

Szabó Tímea viselkedése a Parlamentben, politikája, hozzáállása a dolgokhoz maga a szégyen. Építő gondolatot soha nem hallottunk tőle, és nem is fogunk.

Szabó Tímea olyan igazi nők szégyene. Ő nemcsak a magyar parlament egyik legnagyobb szégyene, mind politikailag, mind emberileg, de mint nő is hatalmas szégyen. A magyarságra nézve pedig az a legnagyobb gyalázat, hogy egy ilyen proli nő a parlamentben politizálhat egyáltalán.

Belegondoltunk abba is, hogy mi történne Szabó Tímeával egy kevésbé demokratikus államberendezkedésben. A nép Szabó Tímeát egy gyengébb demokráciában seprűnyéllel zavarná el a Parlamentből.

A Szabó Tímea féléknek nem a parlamentben kéne kiabálnia, gyűlölködnie, hanem valahol jó messze tőlünk kéne egy mezőn gyapotot szednie. Az való neki…

 

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Na ki lop? Tele vannak a budapesti Fideszes polgármesteri kasszák – Az ellenzék ezt el fogja lopni!

A fővárosi tacskóhuszárnak akár 5 helyettese is lehet! Ez igen!