in ,

Szabó Tímea fékevesztett őrjöngésbe kezdett, Orbán rendet vágott – Videó

A Párbeszéd képviselője ezúttal túllőtt a célon.

Budapest, 2018. szeptember 17. Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetõje reagál Orbán Viktor miniszterelnök napirend elõtti felszólalására az Országgyûlés plenáris ülésén 2018. szeptember 17-én. Jobbra Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára. MTI Fotó: Kovács Tamás

A vasárnapi választást követően nem állt meg az élet, hétfőn már az Országgyűlésben támadta a balos vert sereg a miniszterelnököt. Mint mindig, ezúttal is a kedvességéről, megfontoltságáról és cizellált mondatairól híres Szabó Tímea vitte a prímet az azonnali kérdésekben. Vastag a bőr az arcán a Párbeszéd politikusának, hiszen a Gyurcsány-féle baloldali összefogás méretes választási vereségét követően a következőket mondta szemrebbenés nélkül:

[…] Az meg, hogy itt stand-up-ol akkor, amikor minden idők leggyengébb Fidesz-eredménye született. Soha nem volt 45 százalék alatt a Fidesz. Utoljára húsz éve volt ilyen.”

 

Nem kellett sokat várni Orbán Viktor zseniális, higgadt, de ugyanakkor csípős riposztjára, amivel egy pillanat alatt rendet vágott.

Tegnap az EP-választáson a Fidesz–KDNP 2 015 000 ezer szavazatot kapott, annyit, mint korábban soha – húzta alá a kormányfő. Majd közölte, hogy a Párbeszéd a DK-val és az MSZP-vel együtt a kormányt akarta leváltani, de végül az emberek váltották le a három baloldali pártot.
Úgy látszik, nem tanult Szabó Tímea és a baloldal abból, hogy az emberek most is világosan a tudtukra adták, hogy nem kérnek ebből az elképesztően alacsony színvonalú politizálásból. Továbbra is ezt az utat kívánják járni. Érthetetlen, de az ő dolguk, az ő választásuk.

 

 

 

(magyarnemzet.hu)

 


 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Felmérés: Le Penék megnyerhetik a francia parlamenti választást

Vitézy bejelentette: a csütörtöki határidőig kezdeményezik a szavazatok újraszámlálását – Választási visszaélés történhetett?