in , ,

SVÉDORSZÁG – Polgárháborús állapotok, erőszak a migránsok miatt Svédországban

Polgárháborús állapotok uralkodnak Svédország több nagyvárosának migránsnegyedeiben

Polgárháborús állapotok uralkodnak Svédország több nagyvárosának migránsnegyedeiben. A különféle bűnözői bandák átvették a törvények feletti uralmat, miközben a hatóságok nem tudnak érvényt szerezni a törvényeknek. Mindennaposak a lövöldözések, bombatámadások és a nők elleni erőszakos cselekmények.

A svédországi lövöldözések 72 százalékát „első vagy második generációs migránsok” követik el – derült ki az Economist összeállításából, amit az észak-európai állam erőszakos bűncselekményeiről közöltek.Míg 2011-ben 17 ember vesztette életét fegyveres összetűzésben, addig 2017-ben már 41.A fegyveres támadások főként Stockholm, Göteborg és Malmö utcáira jellemzők. Nem véletlen, hogy pont ezekben a városokban a legnagyobb a migránsok aránya.

Egyre több svéd nagyváros kezd élhetetlen lenni
(FORRÁS: AFP/JONATHAN NACKSTRAND/JONATHAN NACKSTRAND „)

Élhetetlen állapotok

Svédországban a legfőbb probléma, hogy a migránsok jelentős része nem tud beilleszkedni a társadalomba. Az OECD tagországai közül a legnagyobb a külföldön születettek között a munkanélküliek aránya Svédországban, jelenleg 16 százalék. Mindez pedig kiváló táptalajt nyújt a bűnözésnek és a fegyveres bandák térhódításának – írta az Economist. A balliberális kormány egyelőre nem tudja megfékezni a bűnözést, mivel csak 2017-ben a lőfegyverrel elkövetett gyilkosságok száma 30 százalékkal nőtt a svéd fővárosban.

Helsingborgban tavaly 20 fegyveres támadásban hárman vesztették életüket. A svéd tévé szerint a helyi bűnözői körök leszámolásai állnak a háttérben.A városban lassan élhetetlen lesz a helyzet,nemrégiben a rendőrállomást támadtak meg a migráns bűnözők, majd Upssalában kézigránátot dobtak egy rendőrjárőrre.

A II. világháborúban nem volt ennyi bombatámadás

Még idén januárban történt, hogy a malmöi rosengardi rendőrőrse valaki egy gyújtóbombát dobott. „Akkora volt a robbanás, hogy másfél kilométerre is beleremegtek az ablakok” – írta a Sunday Times.

A lap összeállításából kiderült, 2017-ben a tízmilliós országban több mint 320 esetben regisztráltak fegyverhasználatot, valamint több tucat bombarobbantást.110 gyilkosság történt, 7226 nemi erőszak.A nemi erőszakok száma 10 százalékos növekedés volt 2016-hoz képeset. A fiatal svéd nők több mint 36 százaléka érzi magát bizonytalanságban éjszaka. Fiatalok, még 14 évesek is, kalasinyikovval rohangálnak a 340 000 lakosú Malmö utcáin – írta a Sunday Times.

Inkább Magyarországra költözött

Mint arról korábban beszámoltunk, a biztonság miatt költözött Stockholmból Magyarországra a svéd-magyar Natalie Contessa af Sandeberg, aki az M1 aktuális csatornának nyilatkozva azt mondta: Magyarország jelenleg a legbiztonságosabb, mert mások a törvények, nem engedték be a migránsokat. Natalie Contessa af Sandeberg úgy fogalmazott,ő nem rasszista, itt arról van szó, hogy „rájuk erőszakoltak” olyan embereket, akik megfélemlítik, fenyegetik őket,és elveszik a munkájukat. A svéd államtól sok juttatást kaptak a bevándorlók, azonban nem becsülik meg, ellenük fordultak.

Azóta újabb svédországi magyarok nyilatkoztak az m1 Híradónak arról, hogy borzalmas lett a közbiztonság Svédországban.

(forrás:www.origo.hu)

Agyhalál – Fullra tekerte a hazudozást a 444

Csak a kormánypártokra számíthatnak az emberek